reklama
Stokrotenka23
Fanka BB :)
Nie. Ja normalnie polykam
Od 16dc przez 10 dni.
Ja w tym cyklu wzielam od 30dc bo zapomnialam ze mam duphaston. Olsnienie mnie zlapalo bo czekam z niecierpliwością na okres
Od 16dc przez 10 dni.
Ja w tym cyklu wzielam od 30dc bo zapomnialam ze mam duphaston. Olsnienie mnie zlapalo bo czekam z niecierpliwością na okres
Stokrotenka23
Czekalam z filmikiem az bede po pracy. Kiedys go ogladalam, zrobilam notatki dzieki :*
Film ma już 4 lata ale myślę, że warty obejrzenia
Jak się przyjmuje duphaston? Też podjęzykowo?
Link do: Zespół policystycznych jajników
Polecam Wam ten artykuł. Jest świetny. Co brać przy pcos zamiast tej chemii
Mi mówił lekarz że jeśli okres nie pojawi się przez dwa tygodnie to wtedy robić test... ale nie wiem jak w przypadku zastrzykuDziewczyny kiedy najwcześniej mogę wykonać Test ciążowy po zaszczyku na pęknięcie pęcherzyka żeby wynik był wiarygodny
Colorado1989
Mi kazał robić zawsze w 29dc jeśli brak @ a zastrzyki miałam w 11-14dc. Nigdy mi nie wyszedł po takim czasie fałszywie pozytywny [emoji4]Dziewczyny kiedy najwcześniej mogę wykonać Test ciążowy po zaszczyku na pęknięcie pęcherzyka żeby wynik był wiarygodny
[emoji170] 21.08.2018 [emoji170]
Colorado1989
Ogólnie się zgadzam, chociaż ja jestem przypadkiem, gdzie wdrożyłam niemal wszystko a i tak owulacji sama nie miałamLink do: Zespół policystycznych jajników
[emoji170] 21.08.2018 [emoji170]
Stokrotenka23
Jade na badania 2 dc [emoji108]
reklama
Hej Mi lekarz kazał testować jeżeli @ spóźnia się tydzień. W tym cyklu miałam 2 pęcherzyki na monitoringu - jeszcze nigdy nie miałam 2. W 18 d.c. wyszło, że prawy pękł, a lewy ma 17 mm. Dziś mam 22 d.c i czuje kłucie w podbrzuszu zwłaszcza po lewej stronie. Co o tym sądzicie? Czyżby pęcherzyk jeszcze nie pękł?