reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

PCOS - jak Wy sobie z tym radzicie/poradziłyście

Calli wiesiolka sie bierze do owulacji. Jeski ktos nie ma tej owulacji to jak ?

O wiesiołku tutaj przeczytałam, jedna z Was pisała żeby brać do owulacji, też tak zrobię w tym cyklu, wiem, że będę miała owulację bo wezmę clo.

Dziewczyny melduję że pęcherzyki urusl i będzie owulacja
Super :) czym stymulowałaś? Życzę Ci dorodnej fasolki :)

reklama
To mój 2 cykl bez chemii. Nie brałam luteiny w tym i poprzednim cyklu. Tamten trwał 28dni ten już 41 i nic nadal.. Kiedyś swoje naturalne cykle miałam do 42 najdłużej. Poczekam do wizyty u gina. W pon idę

Zawsze dostaje @ tylko nie wiem kiedy tym razem ... skunks jeden pieprzony wylezc nie chce :-D ale paradoks. Co miesiąc mowie jej nie przychodź lajzo i dopiero teraz kiedy nie trzeba to posłuchała :-D

Zawsze dostaje @ tylko nie wiem kiedy tym razem ... skunks jeden pieprzony wylezc nie chce :-D ale paradoks. Co miesiąc mowie jej nie przychodź lajzo i dopiero teraz kiedy nie trzeba to posłuchała :-D

Jak ja Cię rozumiem :) ja mam pierwszy cykl bez clo i bez luteiny i też czekam na małpiszona, ale ja nie wiem kiedy może przyjść :/ teoretycznie za kilka dni...

Jakie testy owulacyjne polecacie? Te z allegro po 1zl pewnie odpadają.

Wg zaleceń ex ginekologa brałam luteinę od 16dc przez 10 dni i zawsze po tym dostawałam okres, w tym cyklu chce zobaczyć kiedy mój organizm sam zdecyduje się na @ ale widzę, że to będzie trwać... więc biorę ovarin 2x więc to daje 25 mcg - 1000 IU (500 % RWS) (skopiowane z ulotki) do tego witamina B6 150mg/dzień, witamina E 800mg/dzień, ogólna multiwitamina z kwasem foliowym i magiczne zioła ojca Klimuszko, zobaczymy czy zadziała ta mieszanka.

Ale jutro mam wizytę u nowego lepszego lekarza, więc zobaczymy co on powie :)

Ostatnia edycja:
reklama
Czyki olej z wiesiolka nie ma sensu teraz.
Sproboje brac po wizycie u endo albo u endo-gin jak dkstane duphaston.

Mam jakis jeszcze z zapasow ale dawkowac sama nie bede, zreszta starczy moze na dwa cykle i sie skonczy wiec juz wszystko skonsultuje z lekarzami.

Najlepiej by dal jeszcze clo... powiedzcie mi a clo wychodzilo od waszych lekarzy czy same mowilyscie ze slyszalyscie o leku ktory pomaga w zajsciu w ciaze ?

Do góry