reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

PCOS - jak Wy sobie z tym radzicie/poradziłyście

Calli wiesiolka sie bierze do owulacji. Jeski ktos nie ma tej owulacji to jak ?

O wiesiołku tutaj przeczytałam, jedna z Was pisała żeby brać do owulacji, też tak zrobię w tym cyklu, wiem, że będę miała owulację bo wezmę clo.

Dziewczyny melduję że pęcherzyki urusl i będzie owulacja
Super :) czym stymulowałaś? Życzę Ci dorodnej fasolki :)

reklama
To mój 2 cykl bez chemii. Nie brałam luteiny w tym i poprzednim cyklu. Tamten trwał 28dni ten już 41 i nic nadal.. Kiedyś swoje naturalne cykle miałam do 42 najdłużej. Poczekam do wizyty u gina. W pon idę

Zawsze dostaje @ tylko nie wiem kiedy tym razem ... skunks jeden pieprzony wylezc nie chce :-D ale paradoks. Co miesiąc mowie jej nie przychodź lajzo i dopiero teraz kiedy nie trzeba to posłuchała :-D

Zawsze dostaje @ tylko nie wiem kiedy tym razem ... skunks jeden pieprzony wylezc nie chce :-D ale paradoks. Co miesiąc mowie jej nie przychodź lajzo i dopiero teraz kiedy nie trzeba to posłuchała :-D

Jak ja Cię rozumiem :) ja mam pierwszy cykl bez clo i bez luteiny i też czekam na małpiszona, ale ja nie wiem kiedy może przyjść :/ teoretycznie za kilka dni...

Jakie testy owulacyjne polecacie? Te z allegro po 1zl pewnie odpadają.

Wg zaleceń ex ginekologa brałam luteinę od 16dc przez 10 dni i zawsze po tym dostawałam okres, w tym cyklu chce zobaczyć kiedy mój organizm sam zdecyduje się na @ ale widzę, że to będzie trwać... więc biorę ovarin 2x więc to daje 25 mcg - 1000 IU (500 % RWS) (skopiowane z ulotki) do tego witamina B6 150mg/dzień, witamina E 800mg/dzień, ogólna multiwitamina z kwasem foliowym i magiczne zioła ojca Klimuszko, zobaczymy czy zadziała ta mieszanka.

Ale jutro mam wizytę u nowego lepszego lekarza, więc zobaczymy co on powie :)

Ostatnia edycja:
reklama
Czyki olej z wiesiolka nie ma sensu teraz.
Sproboje brac po wizycie u endo albo u endo-gin jak dkstane duphaston.

Mam jakis jeszcze z zapasow ale dawkowac sama nie bede, zreszta starczy moze na dwa cykle i sie skonczy wiec juz wszystko skonsultuje z lekarzami.

Najlepiej by dal jeszcze clo... powiedzcie mi a clo wychodzilo od waszych lekarzy czy same mowilyscie ze slyszalyscie o leku ktory pomaga w zajsciu w ciaze ?

Do góry