reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

PCOS - jak Wy sobie z tym radzicie/poradziłyście

Camellia - żyłki w okolicach jajników? Sine wargi ? Chyba popadasz w jakaś paranoje lekka. Wez się wykuruj lepiej a nie snuj dziwnych domysłów. Jakbyś przeczuwała ze jesteś w ciąży to już byś dawno zrobiła test. A przeciągasz to jakby to było jakieś mega wyzwanie. Wyluzuj trochę...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Camellia - żyłki w okolicach jajników? Sine wargi ? Chyba popadasz w jakaś paranoje lekka. Wez się wykuruj lepiej a nie snuj dziwnych domysłów. Jakbyś przeczuwała ze jesteś w ciąży to już byś dawno zrobiła test. A przeciągasz to jakby to było jakieś mega wyzwanie. Wyluzuj trochę...

Może to taka moja uroda nie zwracałam uwagi wcześniej. Nie napisałam sine. I nie popadam w paranoje. Pisze to co widze. Nie wyobrażam niewiadomo czego. I nie mam niewiadomo jakich objawów... To że jakiś dyskomfor czuje co do piersi, czy śluzu nie znaczy, że jakieś dziwne domyśly snuje ;) Powiększyły mi się piersi to fakt. Brak miesiączki też fakt, więcej śluzu niż zazwyczaj też fakt. Więc gdzie przepraszam bardzo tu paranoja? Chyba koleżanko nie wiesz co to paranoja. ;) Niektóre kobitki bardziej szaleją. Ja nie popadam w paranoje i nic sobie nie próbuje wmawiać. Po prostu tak się czuje tak jest i tyle. A to że napisałam tu o piersiach opuchniętych, tu o śluzie czy siatce żyłek to chyba nie znaczy, że urojenia, paranoja. ;) Spokojnie, zdrowieje ;) [emoji14] Niektóre umieją przeczuć, że coś się dzieje. Niektóre nie. I tyle. Test zrobie jak dam rade wstać z łóżka. I pójść do sklepu. Na razie nie chce bardziej się załatwić.

Ps. Nie przeciągam ;) to że mam grype i źle się czuje akurat nie znaczy, że przeciągam to. Podchodze ostrożnie, nie panikując jak niektóre kobiety. ;)

Sine wargi - a LEKKO SZARE/szarawe zabarwienie ;) Różnica ;) Denerwują mnie takie niemiłe Panie naprawdę. Kobiety powinny się wspierać. A nie być wredne i niemiłe ;) Ktoś chce powiedzieć co zauważył, niekoniecznie od razu wyobrażać, że ciąża i taki odzew.

Co do tych wszystkich objawów to lepiej na nic nie zwracać uwagi. Zrobić test i nie kombinować ;-) ciąża i @ te same objawy

Agawid jadę we wtorek na betę i usg... jeśli wszystko się prawidłowo rozwija to już powinno być coś widać [emoji846]

reklama
Do góry