Artemida90
Fanka BB :)
Leniwa niedziela. Za 5 dni pierwszy monitoring w tym cyklu. Już pare dni biorę zastrzyki
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To czekanie jest straszne. Wierzę, że wszystko będzie dobrze, trzymam kciuki! Ja też teraz jestem na tym etapie. Trochę się martwię bo w 8 d.c. miałam pęcherzyk 3.3 cm a 12 d.c. 4.06 cm, ale widac bylo pęknięcie i lekarz twierdzi, że owulacja była bo jest płyn (niestety) w otrzewnej. Strasznie bolał mnie brzuch, do tego mdłości. Kazał brać ibuprom. Od wczoraj wieczora mam dziwne kłucie lewego jajnika. Martwię się, że coś nie tak. Zrobiłam też domowy test moczu i wyszło z niego, że mam infekcje dróg moczowych więc wzięłam urosept. Sama już nie wiem.
A skąd się o tym dowiedziałaś?? Zawsze słyszałam, że nospa jest bezpiecznym lekiem, a tu taka niespodzianka.Paulinasz, po stymulacjach jajniki często świrują. W 5 cyklu stymulacji miałam już dość, bo przez 3/4 każdego cyklu wiecznie mnie coś bolało. A najczęściej właśnie jajniki.
Super, że owu była [emoji4][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
Artemida, faktycznie paracetamol lepszy, jednak na początku nie ma co szaleć. Trzeba brać to, co skuteczniejsze. Jak ciąża potwierdzona jest, dopiero restrykcyjnie można, a nawet trzeba, podejść do tematu.
Dla mnie szokiem było ostatnio, jak się dowiedziałam, że nospa jest dla płodu bardzo niebezpieczna. Wczesniej brałam jej dużo, teraz nie biorę wcale.
FAKT. Po stymulacji ma się już dosyć. Ciągle coś boli, jak nie jedno, to drugie, albo wszystko. Ważne jednak, że to normalne.Paulinasz, po stymulacjach jajniki często świrują. W 5 cyklu stymulacji miałam już dość, bo przez 3/4 każdego cyklu wiecznie mnie coś bolało. A najczęściej właśnie jajniki.
Super, że owu była [emoji4][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
Artemida, faktycznie paracetamol lepszy, jednak na początku nie ma co szaleć. Trzeba brać to, co skuteczniejsze. Jak ciąża potwierdzona jest, dopiero restrykcyjnie można, a nawet trzeba, podejść do tematu.
Dla mnie szokiem było ostatnio, jak się dowiedziałam, że nospa jest dla płodu bardzo niebezpieczna. Wczesniej brałam jej dużo, teraz nie biorę wcale.