reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

PCOS - jak Wy sobie z tym radzicie/poradziłyście

Dobrze ze jest skuteczny zamiennik clo. Wiem ze dziś jest dla Ciebie okropny dzień. Przeżywałam to samo 5 dni temu.

"Oplacz to, wykrzycz to a potem stan na nogi i zacznij żyć. Możesz żyć tak szczęśliwie jak nigdy dotąd. "

Dużo droższy i jest to ostatnia opcja która stosują w Holandii na stymulację. Czekam na in vitro

km5shdge62j98pnh.png

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Pejti radzę znaleźć dobrego endokrynologa ginekologicznego który skieruje Cie do szpitala na kilka dni na szczegółowe badania hormonalne i tam rozpoznaja na 100% czy to PCOS... na podstawie usg można się tylko domyślać.
Skad jesteś?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Pejti radzę znaleźć dobrego endokrynologa ginekologicznego który skieruje Cie do szpitala na kilka dni na szczegółowe badania hormonalne i tam rozpoznaja na 100% czy to PCOS... na podstawie usg można się tylko domyślać.
Skad jesteś?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
No mieszkam w DE tutaj ciezko znalezc endokrynologa ginekologicznego. Do zwyklego endokrynologa mam wizytę 27 luty. Jade teraz do Polski dlatego chce zrobic sobie badania krwi i isc do ginekologa.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej Dziewczyny :-) odebrałam wyniki i są wszystkie dobre. Fsh do lh 1.09.Jeszcze będę badac progesteron w 21 dc i zobaczymy. Dziś dopiero pierwsze dni cyklu. Pozdrawiam wszystkich. Owocnych starań !

Dużo droższy i jest to ostatnia opcja która stosują w Holandii na stymulację. Czekam na in vitro

km5shdge62j98pnh.png

Trzymam za Ciebie kciuki. Moi znajomi rozważają in vitro. Pierwsze nieudane. Byly jakies nieprawidliwosci. Chca dziecka ale naturalnie nie wychodzi.Mają już po 40 lat. Czas ich goni. Pewnie jesteś dużo młodsza i przez to masz dużo większe szanse na sukces

Trzymam za Ciebie kciuki. Moi znajomi rozważają in vitro. Pierwsze nieudane. Byly jakies nieprawidliwosci. Chca dziecka ale naturalnie nie wychodzi.Mają już po 40 lat. Czas ich goni. Pewnie jesteś dużo młodsza i przez to masz dużo większe szanse na sukces

W tym roku 28 kończę

km5shdge62j98pnh.png

Dziewczyny tu jeszcze nic nie pisałam, ale nie wyglada to dobrze... dziś robiłam betę, wyniki jutro... robiłam 4 testy i przy każdym musiałam doszukiwać się na sile kreski... były zarysy, ale dzisiejszy to jakaś totalna porażka... spodziewam się bety na poziomie Max 20. Myślicie ze może się udać? [emoji20][emoji20][emoji20]

Wysłane z iPad za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny tu jeszcze nic nie pisałam, ale nie wyglada to dobrze... dziś robiłam betę, wyniki jutro... robiłam 4 testy i przy każdym musiałam doszukiwać się na sile kreski... były zarysy, ale dzisiejszy to jakaś totalna porażka... spodziewam się bety na poziomie Max 20. Myślicie ze może się udać? [emoji20][emoji20][emoji20]

Wysłane z iPad za pomocą Forum BabyBoom
Który dc i kiedy owu była/inseminacja?

8une3e3kck8m6mea.png

Do góry