Artemida90
Fanka BB :)
Ja mam nadwagę, przy 164 waga 78 i nie spada, a jak spada przy diecie tak szybko wraca do poprzedniej. Powodzenia - ja nie mam siły na diety
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja chciałabym zejść poniżej 70 ale ciężko :-( do tego jeszcze niedoczynność tarczycy robi swojeAhhhh, żeby tylko mieć taką wagę... Aktualnie moje marzenie... Po ciąży bez sukcesów próbuję zrzucić to, co mi przybyło...
Wskaźnik BMI nie jest prawidłowym wskaźnikiem. Moim zdaniem jest poziom zadowolenia i po prostu źle się sama ze sobą czuje i mam nadwagę bo to widzę w lustrze. A to ze jakiś tam wzór matematyczny wylicza mi ze mam wagę w normie to wielka ściema.Gdzie tu nadwaga lekka? Obliczając BMI wychodzi w normie...
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja chciałabym zejść poniżej 70 ale ciężko :-( do tego jeszcze niedoczynność tarczycy robi swoje
"Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące..."
Kyasarin -Jesz nabiał ?
Ja kocham nabiał ale chcę go wyeliminować :/ może źle wpływać na PCOS, ale tak naprawdę każdy przypadek jest indywidualny...
Ja od 2 miesięcy nie chodzę na siłownię, a ważyłam około 60 kg i znów kg przybralam. I to nie tak ze pilnuje wagi bo ona nie jest moim wyznacznikiem lecz to jak się czuje a czuje się źle, niekofortowo. Porównując do tego ze ważyłam 52 kg i ciężko mi zejść poniżej 59 kg to jest po prostu źle.
Dziś jest ten dzień kiedy zmieniam myślenie i biorę się za siebie. Może nam taka motywacja właśnie jest potrzebna ?
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka