Colorado1989
Fanka BB :)
Agawid, ja bym leciała do apteki po test ciążowy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak zrobię. Nie wiedzialam ze owu mogą coś pokazać poza owulacja. Zaskoczyly mnie bardzo 2 kreski. Wole sie nie grzac bo potem bede ryczec. Musze ztobic ciazowy. Dzięki :-)Ponoć przy ciąży testy owu też wychodzą pozytywnie. Ale sama nigdy ani jednego takiego testu nie robiłam.
Najlepiej zrobić test ciążowy, jak będzie negatywny, to powtórzyć jeszcze w ok. 14 dniu po owulacji
Nie ma za co, mam nadzieję, że to jednak dobry znak koniecznie daj znać po testowaniu! [emoji110]Tak zrobię. Nie wiedzialam ze owu mogą coś pokazać poza owulacja. Zaskoczyly mnie bardzo 2 kreski. Wole sie nie grzac bo potem bede ryczec. Musze ztobic ciazowy. Dzięki :-)
To musisz uważać i jeść coś solidnego zaraz po wstaniu. Pewnie odstawią Ci metforminęhej,
Paulinka witam i ja
agawid ja nigdy nie mialam doczynienie z tymi testami, ale też czekam z niecierpliwością co pokaze test ciążowy
Ja odebralam swoje wyniki krwii, i moja internistka spec. diabetolog twierdzi ze mam niedocukrzenie, abym skonsultowala kontynuowanie glucopgagu z ginem, i mam mierzyc cukier glukometr mi dała.
bo ja np rano mam tak ze po tym leku mi słabo bardzo jest, a jeszcze wczesniej bralam go przed wyjsciem do pracy, to w autobusie myslalam ze sie przewrocę
Spadki cukru, zwłaszcza w nocy, są niebezpieczne dla malucha... Dlatego mi lekarz kazał się nadzorować, badać i obserwować. Póki cukier działa mi ok, a w zasadzie nie spada poniżej sensownych wartości, to mam brać dalej badaj też na wszelki wypadek mocz. Nie pamiętam tylko co jest oznaką, że się je zbyt rzadko lub zbyt mało i maluszek głoduje... Chyba ketony w moczu? Yhh ta skleroza.Colorado zgdłaś skontaktowalam sie ze swoim ginekologiem kazal odstawic stopniowo juz ten glucopghage