Kochana dziś dopiero 26dc a mam cykle 33 ;-) może nie być obiektywneUparciuch
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Artemida90
Fanka BB :)
Kochana dziś dopiero 26dc a mam cykle 33 ;-) może nie być obiektywne
A ile od owu?
17dc było na usg ciałko żółte wiec podejrzewam dobę wstecz.A ile od owu?
Colorado1989
Ja się agawid nie dziwię mi to w ostatnim cyklu nawet skąpiec włączył, stwierdziłam, że nie będę tyle kasy na te testy non stop wyrzucać [emoji16] a potem jak się okazało, że po zalecanym czasie mi pozytywny wyszedł, to od razu leciałam z rakietą w tyłku do apteki po następny test [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]Uparciuch
Wole to maksymalnie odroczyc bo juz tyle razy była biel... co będzie to będzie. Wytrzymam z testowaniem choć od środka aż kipie heheJa się agawid nie dziwię mi to w ostatnim cyklu nawet skąpiec włączył, stwierdziłam, że nie będę tyle kasy na te testy non stop wyrzucać [emoji16] a potem jak się okazało, że po zalecanym czasie mi pozytywny wyszedł, to od razu leciałam z rakietą w tyłku do apteki po następny test [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]
Artemida90
Ja to mam zapas 10 testów w szafce (zamawiam w paczce bo taniej) co by szybko zareagować i progesteron suplementowac. Mieszkam w Holandii i tu do 12tyg nic nie robią a o podtrzymaniu mogę pomarzyć
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
SOSENKA90
Aga tak tak pamietam ze idziemy łeb w łeb [emoji854] ja plamien nie mam, za to nabawiłam się lekkiej infekcji... i czuje od wczoraj delikatny bol w podbrzuszu... cycki bola tylko trochę jak się mocniej pomacam
reklama