reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

PCOS - jak Wy sobie z tym radzicie/poradziłyście

Hej Dziewczyny.wracam od prof. Endometrium 13.6 w 24dc. Owulacje miałam bez wspomagania. Cykl naturalny,pierwszy od dawna. Dziś zaczęły się plamienia. ProF sprawdził i nic złego się nie dzieje. Progesteron prawidłowy. Zobaczymy co będzie dalej.
Oooo ale super! Ale byłby czad jakby się udało! [emoji7]

8une3e3kck8m6mea.png

reklama
Hej dziewczyny! :)

Jestem tutaj nowa. Staramy się z mężem o dziecko od sierpnia. Stymulacja clo 1x1, w tym cyklu obyło się bez zastrzyku. Teraz biorę luteine i czekamy... jak znów się nie uda, kolejny miesiąc z clo. Tym razem 2x1 chociaż zastanawiam się dlaczego skoro standardowa dawka zadziałała, a już po niej czułam się okropnie. Pozdrawiam!

Ostatnia edycja:
Hej :-) zapraszamy do nas. Opowiedz coś o sobie :-) masz pcos zdiagnozowane czy podejrzewają tylko ?

AA zaszaleje i zrobię w Walentynki :-D chyba że wczesniej zaleje mnie @. Miałaś plamienia ? U mnie są brązowe. Troche ilościowo. Brak bolu brzucha.
Miałam raz dosłownie jedną maleńką kropelkę na wkładce, zignorowałam to, a to może zagnieżdżenie było :) plamienia są często kwestią niedoboru progesteronu, ale skoro miałaś badany, jeśli dobrze pamiętam, i lekarz powiedział, że jeszcze nie ma się czym martwić, to myślę, że trzeba mu zaufać :) a wiesz w którym dniu owu miałaś?

Hej dziewczyny! :)

Jestem tutaj nowa. Staramy się z mężem o dziecko od sierpnia. Stymulacja clo 1x1, w tym cyklu obyło się bez zastrzyku. Teraz biorę luteine i czekamy... jak znów się nie uda, kolejny miesiąc z clo. Tym razem 2x1 chociaż zastanawiam się dlaczego skoro standardowa dawka zadziałała, a już po niej czułam się okropnie. Pozdrawiam!

Hej :) ja po clo też się różnie czułam... Trzymam kciuki!! [emoji110]

8une3e3kck8m6mea.png

Miałam raz dosłownie jedną maleńką kropelkę na wkładce, zignorowałam to, a to może zagnieżdżenie było :) plamienia są często kwestią niedoboru progesteronu, ale skoro miałaś badany, jeśli dobrze pamiętam, i lekarz powiedział, że jeszcze nie ma się czym martwić, to myślę, że trzeba mu zaufać :) a wiesz w którym dniu owu miałaś?

Hej :) ja po clo też się różnie czułam... Trzymam kciuki!! [emoji110]

8une3e3kck8m6mea.png
Byłam na usg 17dc i miałam już ciałko żółte. Pewnie owu była dobę wcześniej

Zrobiłam test owu jakiś diabeł mnie pokusił. Został mi 1 i kurzyl się. Wyszły DWIE kreski w 25dc ... co jest grane 8-o

reklama
Do góry