reklama
Może za mała dawka. U mnie ruszyło po 2 tabl ;-) jest jeszcze Lametta i AromekMiałam tylko col ale bez skutecznie na mnie nie zadziałał
Artemida90
Fanka BB :)
Oraz jeszcze stymulacja gonadotropinami. Ale w pl to droga przyjemność
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Nie słyszałam o tym ;-)Oraz jeszcze stymulacja gonadotropinami. Ale w pl to droga przyjemność
Artemida90
Fanka BB :)
Nie słyszałam o tym ;-)
Zastrzyki z gonal f, stymuluje do wzrostu pęcherzyków oraz ovitrelle na pęknięcie pęcherzyka. Gonal używa się również podczas stymulacji do in vitro dlatego stosuje się go bardzo delikatnie i w bardzo ciężkich przypadkach kiedy nic innego nie działa. Zaczyna się od małych jednostek 12,5 i pomału dodaje się kolejne (25j, 37,5, 50j i tak dalej) ja doszłam do 100j ale po hiperstymulacji gdzie urosło 3 i więcej pęcherzyków, doktor wybrała 87,5 na zmianę z 100j i się sprawdza ( jeden dzień 87,5 następnego dnia 100j. Od 3cykli owu między 15 a 20dc gdzie na początku bywało ze owu była po 40dc albo nie było wcale. Także jest to codzienne kłócie w brzuch aż do owu i potem jeden zastrzyk na pęknięcie i działanie. Potem 2 tyg czekania.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuje za odpowiedź! :-)Zastrzyki z gonal f, stymuluje do wzrostu pęcherzyków oraz ovitrelle na pęknięcie pęcherzyka. Gonal używa się również podczas stymulacji do in vitro dlatego stosuje się go bardzo delikatnie i w bardzo ciężkich przypadkach kiedy nic innego nie działa. Zaczyna się od małych jednostek 12,5 i pomału dodaje się kolejne (25j, 37,5, 50j i tak dalej) ja doszłam do 100j ale po hiperstymulacji gdzie urosło 3 i więcej pęcherzyków, doktor wybrała 87,5 na zmianę z 100j i się sprawdza ( jeden dzień 87,5 następnego dnia 100j. Od 3cykli owu między 15 a 20dc gdzie na początku bywało ze owu była po 40dc albo nie było wcale. Także jest to codzienne kłócie w brzuch aż do owu i potem jeden zastrzyk na pęknięcie i działanie. Potem 2 tyg czekania.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
martina1313
Zaciekawiona BB
Cześć dziewczyny, czy któraś z Was korzystała z usług dietetyka w klinie, w której się leczy?
Czesc :-) nie korzystałam. Jeszcze ;-)Cześć dziewczyny, czy któraś z Was korzystała z usług dietetyka w klinie, w której się leczy?
reklama