Wow super Aga!!! Świetna wiadomość!!! To co? Za 2 tyg robimy razem betę ?? [emoji854][emoji846][emoji854][emoji846]
Jak po iui ? :-)
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Colorado1989
Fanka BB :)
No nie! Ale super!!! [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]Sosenka trzymam kciuki !! Dziś jest dzień dobrych wiadomości wiec musi być dobrze. Juz Wam kiedyś wspominałam ze prof poddał pod wątpliwe PCOS u mnie. Pisałam dlaczego. I w tym cyklu miałam być na naturalsie żeby zrobić badania. Dziś byłam na usg. Jestem po SWOJEJ NATURALNEJ owulacji z peknietym pecherzykiem :-) :-) jestem mega zadowolona.
To znaczy, że organizm działa ok! [emoji110]
SOSENKA90
Już jestem w domu. Otóż po odwirowaniu witek zostało 5mln żywych i prawidłowych pływaków [emoji12]lekarz powiedział ze to bardzo dobry wynik. Po inseminacji widziałam na usg jak sobie płyną w kierunku jajka (ciekawy widok) nie sadzilam ze będzie to tak dokładnie widać... 13 lutego mam zdobić betę, tydzień później tez + wizyta. Duphaston i luteina od środy... teraz leżę, wcinam tiramisu, popijam kawę i się odprężam bo od jutra do roboty [emoji53]chcecie kartkę z wynikami nasienia przed i po ?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Colorado1989
Jasne, wrzucaj [emoji1]Już jestem w domu. Otóż po odwirowaniu witek zostało 5mln żywych i prawidłowych pływaków [emoji12]lekarz powiedział ze to bardzo dobry wynik. Po inseminacji widziałam na usg jak sobie płyną w kierunku jajka (ciekawy widok) nie sadzilam ze będzie to tak dokładnie widać... 13 lutego mam zdobić betę, tydzień później tez + wizyta. Duphaston i luteina od środy... teraz leżę, wcinam tiramisu, popijam kawę i się odprężam bo od jutra do roboty [emoji53]chcecie kartkę z wynikami nasienia przed i po ?
A jak się czujesz po inseminacji? [emoji9]
Colorado1989
Mój jak miał badane nasoenie, to miał meeega dużo żołnierzyków, ale więcej niż w normie tych z uszkodzoną główką. Ale liczba rekompensowała te uszkodzone. Ginekolog jak zobaczył badania, to spytał się, czy nie chcę męża "powypożyczać" [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Proszę [emoji854]
Colorado1989
Ale fajne wyniki po odwirowaniu! [emoji1]
reklama
SOSENKA90
Zazdroszczę wam tych pęcherzyków ja to się boję że nigdy nie będę miała owulacji i nawet iv vitro mi nie pomoże
Sonia a miałaś stymulowane cykle?