reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

PCOS - jak Wy sobie z tym radzicie/poradziłyście

reklama
Sosenka trzymam kciuki !! Dziś jest dzień dobrych wiadomości wiec musi być dobrze. Juz Wam kiedyś wspominałam ze prof poddał pod wątpliwe PCOS u mnie. Pisałam dlaczego. I w tym cyklu miałam być na naturalsie żeby zrobić badania. Dziś byłam na usg. Jestem po SWOJEJ NATURALNEJ owulacji z peknietym pecherzykiem :-) :-) jestem mega zadowolona.
No nie! Ale super!!! [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]

To znaczy, że organizm działa ok! [emoji110]

8une3e3kck8m6mea.png

Już jestem w domu. Otóż po odwirowaniu witek zostało 5mln żywych i prawidłowych pływaków [emoji12]lekarz powiedział ze to bardzo dobry wynik. Po inseminacji widziałam na usg jak sobie płyną w kierunku jajka (ciekawy widok) nie sadzilam ze będzie to tak dokładnie widać... 13 lutego mam zdobić betę, tydzień później tez + wizyta. Duphaston i luteina od środy... teraz leżę, wcinam tiramisu, popijam kawę i się odprężam bo od jutra do roboty [emoji53]chcecie kartkę z wynikami nasienia przed i po ?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Już jestem w domu. Otóż po odwirowaniu witek zostało 5mln żywych i prawidłowych pływaków [emoji12]lekarz powiedział ze to bardzo dobry wynik. Po inseminacji widziałam na usg jak sobie płyną w kierunku jajka (ciekawy widok) nie sadzilam ze będzie to tak dokładnie widać... 13 lutego mam zdobić betę, tydzień później tez + wizyta. Duphaston i luteina od środy... teraz leżę, wcinam tiramisu, popijam kawę i się odprężam bo od jutra do roboty [emoji53]chcecie kartkę z wynikami nasienia przed i po ?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Jasne, wrzucaj [emoji1]

A jak się czujesz po inseminacji? [emoji9]

8une3e3kck8m6mea.png

1517250537-5a468da2115a948c-aaaaaa.jpeg

Proszę [emoji854]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mój jak miał badane nasoenie, to miał meeega dużo żołnierzyków, ale więcej niż w normie tych z uszkodzoną główką. Ale liczba rekompensowała te uszkodzone. Ginekolog jak zobaczył badania, to spytał się, czy nie chcę męża "powypożyczać" [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

8une3e3kck8m6mea.png

reklama
Do góry