reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

PCOS - jak Wy sobie z tym radzicie/poradziłyście

Dziękuje !! [emoji4][emoji4] trzymam za Ciebie kciuki i wierze ze nowy rok będzie dla Ciebie tak samo szczęśliwy jak dla mnie!! [emoji8][emoji8][emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jesteśmy podobne pod względem medycznego przypadku wiec Twoja ciąża baaardzo mnie ucieszyła :-) :-) :-) możesz powiedzieć gdzie i u kogo się leczysz ?

reklama
Jesteśmy podobne pod względem medycznego przypadku wiec Twoja ciąża baaardzo mnie ucieszyła :-) :-) :-) możesz powiedzieć gdzie i u kogo się leczysz ?

Ja w bocianie w Katowicach [emoji4] dr Arkadiusz Adamczyk i Olaf lindert. Do Mrugacza suma Summarum się nie zapisałam bo stwierdziliśmy ze byłaby taka sama procedura tak czy siak. Btw: doktor mi dziś właśnie powiedział kolejny przypadek który dziś miał- para przygotowywała się do in vitro!! Za kilka tyg przyszli z ciąża [emoji4] a my dzisiaj w klinice tez wzbudzilismy uśmiechy u całej ekipy [emoji4][emoji4][emoji4]

sosenka wspaniale!! :) gratulacje :)
Cieszę się bo jak wszystko dobrze pójdzie to podobny będziemy miały termin na poród ;) wrzesień ;)
mój ostatni okres to 8 grudnia, a twój 12ty grudnia tak?

agawid mocno Tobie kibicuje abyś i Ty w niedługim czasie została mamą :)

aha co do leków to dużo biorę, normalnie żołądek mnie boli czasem :/
co do testów to proponuje robić 2 różnych firm ponieważ na tescie jednej firmy z apteki ziko nie pamiętam już firmy ale niebieskie pudeło test ten wyszedł negatywny za każdym razem, dlatego kupiłam potem innej firmy i pokazał tą drugą kreskę.

sosenka wspaniale!! :) gratulacje :)
Cieszę się bo jak wszystko dobrze pójdzie to podobny będziemy miały termin na poród ;) wrzesień ;)
mój ostatni okres to 8 grudnia, a twój 12ty grudnia tak?

agawid mocno Tobie kibicuje abyś i Ty w niedługim czasie została mamą :)

11 grudnia dokładnie [emoji4] na razie dmucham na zimne ... wiadomo różnie może być ale jestem dobrej myśli, nie miałam żadnego plamienia tylko mnie boli brzuch czasami jak na okres. Szczególnie jak coś robię fizycznie

Trzymam kciuki! Ruszył się ten nasz pcosowy wątek [emoji6]

Ja dziś mam jakąś niemoc totalną. W ogóle wieczorami to się już do niczego nie nadaję [emoji24]

8une3e3kck8m6mea.png

Ja zdycham po ciężkim tygodniu. Właśnie pochlonelam lody i chipsy... i chce mi się płakać najgorszy nowy rok a w sylwestra się cieszyłam ze mam podwójna owulacje...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja zdycham po ciężkim tygodniu. Właśnie pochlonelam lody i chipsy... i chce mi się płakać najgorszy nowy rok a w sylwestra się cieszyłam ze mam podwójna owulacje...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Kochana ja tez jestem juz w rozpaczy. Pewnie jak się wyrycze to wrócę do walki pełna para. Na razie marze zeby zapasc w sen i obudzic sie dopiero w ciazy. Ileż razy jeszcze mamy to przeżywać ?! Dziś jak zobaczyłam lekko brązowy sluz to mi się aż ciemno przed oczami z nerwów zrobiło. Co ja takiego zrobiłam w życiu żeby tak teraz pokutowac...

reklama
Do góry