Jesteśmy podobne pod względem medycznego przypadku wiec Twoja ciąża baaardzo mnie ucieszyła :-) :-) :-) możesz powiedzieć gdzie i u kogo się leczysz ?Dziękuje !! [emoji4][emoji4] trzymam za Ciebie kciuki i wierze ze nowy rok będzie dla Ciebie tak samo szczęśliwy jak dla mnie!! [emoji8][emoji8][emoji8]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
SOSENKA90
Fanka BB :)
Jesteśmy podobne pod względem medycznego przypadku wiec Twoja ciąża baaardzo mnie ucieszyła :-) :-) :-) możesz powiedzieć gdzie i u kogo się leczysz ?
Ja w bocianie w Katowicach [emoji4] dr Arkadiusz Adamczyk i Olaf lindert. Do Mrugacza suma Summarum się nie zapisałam bo stwierdziliśmy ze byłaby taka sama procedura tak czy siak. Btw: doktor mi dziś właśnie powiedział kolejny przypadek który dziś miał- para przygotowywała się do in vitro!! Za kilka tyg przyszli z ciąża [emoji4] a my dzisiaj w klinice tez wzbudzilismy uśmiechy u całej ekipy [emoji4][emoji4][emoji4]
oluchapoducha
sosenka wspaniale!! gratulacje
Cieszę się bo jak wszystko dobrze pójdzie to podobny będziemy miały termin na poród wrzesień
mój ostatni okres to 8 grudnia, a twój 12ty grudnia tak?
agawid mocno Tobie kibicuje abyś i Ty w niedługim czasie została mamą
Cieszę się bo jak wszystko dobrze pójdzie to podobny będziemy miały termin na poród wrzesień
oluchapoducha
aha co do leków to dużo biorę, normalnie żołądek mnie boli czasem :/
co do testów to proponuje robić 2 różnych firm ponieważ na tescie jednej firmy z apteki ziko nie pamiętam już firmy ale niebieskie pudeło test ten wyszedł negatywny za każdym razem, dlatego kupiłam potem innej firmy i pokazał tą drugą kreskę.
co do testów to proponuje robić 2 różnych firm ponieważ na tescie jednej firmy z apteki ziko nie pamiętam już firmy ale niebieskie pudeło test ten wyszedł negatywny za każdym razem, dlatego kupiłam potem innej firmy i pokazał tą drugą kreskę.
SOSENKA90
sosenka wspaniale!! gratulacje
11 grudnia dokładnie [emoji4] na razie dmucham na zimne ... wiadomo różnie może być ale jestem dobrej myśli, nie miałam żadnego plamienia tylko mnie boli brzuch czasami jak na okres. Szczególnie jak coś robię fizycznie
Colorado1989
Trzymam kciuki! Ruszył się ten nasz pcosowy wątek [emoji6]
Ja dziś mam jakąś niemoc totalną. W ogóle wieczorami to się już do niczego nie nadaję [emoji24]
Ja dziś mam jakąś niemoc totalną. W ogóle wieczorami to się już do niczego nie nadaję [emoji24]
Artemida90
Ja zdycham po ciężkim tygodniu. Właśnie pochlonelam lody i chipsy... i chce mi się płakać najgorszy nowy rok a w sylwestra się cieszyłam ze mam podwójna owulacje...
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Kochana ja tez jestem juz w rozpaczy. Pewnie jak się wyrycze to wrócę do walki pełna para. Na razie marze zeby zapasc w sen i obudzic sie dopiero w ciazy. Ileż razy jeszcze mamy to przeżywać ?! Dziś jak zobaczyłam lekko brązowy sluz to mi się aż ciemno przed oczami z nerwów zrobiło. Co ja takiego zrobiłam w życiu żeby tak teraz pokutowac...Ja zdycham po ciężkim tygodniu. Właśnie pochlonelam lody i chipsy... i chce mi się płakać najgorszy nowy rok a w sylwestra się cieszyłam ze mam podwójna owulacje...
Artemida90
Witam się w 1dc przyszło szybciej o 2 dni...
reklama
oluchapoducha
Artemida a Ty masz dobrego lekarza prowadzącego? ile czasu się już starasz? ile masz lat?
Może napiszcie dziewczyny ile macie lat ? ja maju 29 konczę
Może napiszcie dziewczyny ile macie lat ? ja maju 29 konczę