reklama
SOSENKA90
Fanka BB :)
Dziewczyny... dobrze ze zadzwoniłam o ta betę czy już jest. Otóż pani mnie poinformowała ze wynik będzie dopiero w poniedziałek!!! Naginam teraz do kato do bociana robić betę na cito i mam wizytę.... o 16 ... moj mąż panikuje od wczoraj, nawet poleciał rano po trzeci test i mi kazał sikać [emoji23][emoji23][emoji23]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Colorado1989
Nie, nie ja z klinikami akurat nie mam żadnego doświadczenia. Mąż tylko w jednej badał żołnierzykiColorado to Ty polecałas mi.klinikę ab ovo ? Nie wiem którego lekarza wybrać ;-)
Colorado1989
Co oni bety nie umią zrobić normalnie [emoji32]?! U mnie jak idziesz dziś rano, to o 11 masz już do odbioru. Chyba na Marsa wysyłają [emoji23]Dziewczyny... dobrze ze zadzwoniłam o ta betę czy już jest. Otóż pani mnie poinformowała ze wynik będzie dopiero w poniedziałek!!! Naginam teraz do kato do bociana robić betę na cito i mam wizytę.... o 16 ... moj mąż panikuje od wczoraj, nawet poleciał rano po trzeci test i mi kazał sikać [emoji23][emoji23][emoji23]
SOSENKA90
Co oni bety nie umią zrobić normalnie [emoji32]?! U mnie jak idziesz dziś rano, to o 11 masz już do odbioru. Chyba na Marsa wysyłają [emoji23]
Ehh tak, ja jestem z małej miejscowości wiec musza wysyłać. Ale spoko, jestem już w bocianie, czekam na wynik i wizytę [emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Artemida90
Ehh tak, ja jestem z małej miejscowości wiec musza wysyłać. Ale spoko, jestem już w bocianie, czekam na wynik i wizytę [emoji4]
I jak tam? Już coś wiesz??
SOSENKA90
Dziewczyny, juz po. Właśnie wracam... ciąża potwierdzona, czwarty tydzień [emoji4] na usg jeszcze za wcześnie. Co tydzień mam robić betę. Za 2 tyg usg i powiedział doktor ze już powinno być widać serduszko [emoji4] z leków tylko duphaston mam brać no i kwas
Gratuluje !!! :-) :-)Dziewczyny, juz po. Właśnie wracam... ciąża potwierdzona, czwarty tydzień [emoji4] na usg jeszcze za wcześnie. Co tydzień mam robić betę. Za 2 tyg usg i powiedział doktor ze już powinno być widać serduszko [emoji4] z leków tylko duphaston mam brać no i kwas
reklama
SOSENKA90
Gratuluje !!! :-) :-)
Dziękuje !! [emoji4][emoji4] trzymam za Ciebie kciuki i wierze ze nowy rok będzie dla Ciebie tak samo szczęśliwy jak dla mnie!! [emoji8][emoji8][emoji8]