reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

PCOS - jak Wy sobie z tym radzicie/poradziłyście

reklama
Dziewczyny... dobrze ze zadzwoniłam o ta betę czy już jest. Otóż pani mnie poinformowała ze wynik będzie dopiero w poniedziałek!!! Naginam teraz do kato do bociana robić betę na cito i mam wizytę.... o 16 ... moj mąż panikuje od wczoraj, nawet poleciał rano po trzeci test i mi kazał sikać [emoji23][emoji23][emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Colorado to Ty polecałas mi.klinikę ab ovo ? Nie wiem którego lekarza wybrać ;-)
Nie, nie ja :) z klinikami akurat nie mam żadnego doświadczenia. Mąż tylko w jednej badał żołnierzyki :)

8une3e3kck8m6mea.png

Dziewczyny... dobrze ze zadzwoniłam o ta betę czy już jest. Otóż pani mnie poinformowała ze wynik będzie dopiero w poniedziałek!!! Naginam teraz do kato do bociana robić betę na cito i mam wizytę.... o 16 ... moj mąż panikuje od wczoraj, nawet poleciał rano po trzeci test i mi kazał sikać [emoji23][emoji23][emoji23]

Co oni bety nie umią zrobić normalnie [emoji32]?! U mnie jak idziesz dziś rano, to o 11 masz już do odbioru. Chyba na Marsa wysyłają [emoji23]

8une3e3kck8m6mea.png

Co oni bety nie umią zrobić normalnie [emoji32]?! U mnie jak idziesz dziś rano, to o 11 masz już do odbioru. Chyba na Marsa wysyłają [emoji23]

8une3e3kck8m6mea.png

Ehh tak, ja jestem z małej miejscowości wiec musza wysyłać. Ale spoko, jestem już w bocianie, czekam na wynik i wizytę [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, juz po. Właśnie wracam... ciąża potwierdzona, czwarty tydzień [emoji4] na usg jeszcze za wcześnie. Co tydzień mam robić betę. Za 2 tyg usg i powiedział doktor ze już powinno być widać serduszko [emoji4] z leków tylko duphaston mam brać no i kwas

Dziewczyny, juz po. Właśnie wracam... ciąża potwierdzona, czwarty tydzień [emoji4] na usg jeszcze za wcześnie. Co tydzień mam robić betę. Za 2 tyg usg i powiedział doktor ze już powinno być widać serduszko [emoji4] z leków tylko duphaston mam brać no i kwas

Gratuluje !!! :-) :-)

reklama
Do góry