reklama
oluchapoducha
Fanka BB :)
Widziecie tę drugą kreskę?
Kochana jesteś w ciąży :-) :-) :-) :-) leć jutro na betę !!!Widziecie tę drugą kreskę?
oluchapoducha
o rety nie dociera do mnie
o pierwszą ciąże połtora roku w tym ostatnie 4ms na duphastonie się udało.
o drugą ciążę 4 miesiące z tego by wyszło na gluco+miostogyn.
Wiecie mam super ginekologa ktory specjalizuje się w niepłodności u par, jest zarówno ginekologiem jak i andrologiem.
Mój Mąż o pierwsze dzieco też robił badanie nasienia, i brał witaminy na jego poprawę
Ogólnie jestem osobą otyła i nie raz spotkałam się z nie miłymi komentarzami w pierwszej ciąży od innych lekrzy niż moj prowadzący...
Wiecie mam super ginekologa ktory specjalizuje się w niepłodności u par, jest zarówno ginekologiem jak i andrologiem.
Mój Mąż o pierwsze dzieco też robił badanie nasienia, i brał witaminy na jego poprawę
Ogólnie jestem osobą otyła i nie raz spotkałam się z nie miłymi komentarzami w pierwszej ciąży od innych lekrzy niż moj prowadzący...
oluchapoducha
mam niedoczynność tarczycy biorę euthyrox 3x100mg w pozostale dni 75mg
A jak się nazywa ten lekarz i gdzie przyjmuje ? Juz zjezdzilam wiele klinik i nadal nie znalazłam dla siebie lekarza. Traktują wszystkie kobiety szablonowo. Owu w 14dc clo + duphaston. Porażkao rety nie dociera do mnie
Miałam badana tarczyce. Usg ok i hormony przytarczyc ok ale tsh 2.3. Czy to dobrze? Kiedys miałam 3.8 ale po miositogyn spadło do 2.3mam niedoczynność tarczycy biorę euthyrox 3x100mg w pozostale dni 75mg
Colorado1989
@oluchapoducha ale super!!!!!!! [emoji1] Trzymam kciuki żeby wszystko było ok! [emoji1]u mnie na teście też była słaba krecha i to po czasie zalecanym na opakowaniu [emoji1]
Dziewczyn, mnie też na in vitro wysyłano, ale to nie dla mnie. Wiedziałam, że przyczyna musi być i sposób musi być. Trafiłam w końcu na spoko lekarza, ogarnęłam się dodatkowo sama i dało radę.
Metformina i mio inozytol są baaaaardzo pożyteczne przy owulacji. Zwłaszcza przy pcos plus niski indeks glikemiczny [emoji6]
Dziewczyn, mnie też na in vitro wysyłano, ale to nie dla mnie. Wiedziałam, że przyczyna musi być i sposób musi być. Trafiłam w końcu na spoko lekarza, ogarnęłam się dodatkowo sama i dało radę.
Metformina i mio inozytol są baaaaardzo pożyteczne przy owulacji. Zwłaszcza przy pcos plus niski indeks glikemiczny [emoji6]
reklama
A Twój lekarz skąd jest ? Szukam kogoś godnego polecenia :-) jak samopoczucie ?@oluchapoducha ale super!!!!!!! [emoji1] Trzymam kciuki żeby wszystko było ok! [emoji1]u mnie na teście też była słaba krecha i to po czasie zalecanym na opakowaniu [emoji1]