reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

PCOS - jak Wy sobie z tym radzicie/poradziłyście

test z dziś

Załączniki

• test.jpg
    test.jpg
    282,4 KB · Wyświetleń: 104
reklama
Piękna druga kreska ! Ile się starałas ? :-) :-) Opowiedz coś o swoim przypadku bo tyle tu stron ze nie wiem gdzie szukać ;-)

o rety ;) nie dociera do mnie :)

o pierwszą ciąże połtora roku w tym ostatnie 4ms na duphastonie się udało.
o drugą ciążę 4 miesiące z tego by wyszło ;) na gluco+miostogyn.
Wiecie mam super ginekologa ktory specjalizuje się w niepłodności u par, jest zarówno ginekologiem jak i andrologiem.
Mój Mąż o pierwsze dzieco też robił badanie nasienia, i brał witaminy na jego poprawę
Ogólnie jestem osobą otyła :( i nie raz spotkałam się z nie miłymi komentarzami w pierwszej ciąży od innych lekrzy niż moj prowadzący...

o rety ;) nie dociera do mnie :)

o pierwszą ciąże połtora roku w tym ostatnie 4ms na duphastonie się udało.
o drugą ciążę 4 miesiące z tego by wyszło ;) na gluco+miostogyn.
Wiecie mam super ginekologa ktory specjalizuje się w niepłodności u par, jest zarówno ginekologiem jak i andrologiem.
Mój Mąż o pierwsze dzieco też robił badanie nasienia, i brał witaminy na jego poprawę
Ogólnie jestem osobą otyła :( i nie raz spotkałam się z nie miłymi komentarzami w pierwszej ciąży od innych lekrzy niż moj prowadzący...
A jak się nazywa ten lekarz i gdzie przyjmuje ? Juz zjezdzilam wiele klinik i nadal nie znalazłam dla siebie lekarza. Traktują wszystkie kobiety szablonowo. Owu w 14dc clo + duphaston. Porażka

@oluchapoducha ale super!!!!!!! [emoji1] Trzymam kciuki żeby wszystko było ok! [emoji1]u mnie na teście też była słaba krecha i to po czasie zalecanym na opakowaniu [emoji1]

Dziewczyn, mnie też na in vitro wysyłano, ale to nie dla mnie. Wiedziałam, że przyczyna musi być i sposób musi być. Trafiłam w końcu na spoko lekarza, ogarnęłam się dodatkowo sama i dało radę.

Metformina i mio inozytol są baaaaardzo pożyteczne przy owulacji. Zwłaszcza przy pcos :) plus niski indeks glikemiczny [emoji6]

8une3e3kck8m6mea.png

reklama
@oluchapoducha ale super!!!!!!! [emoji1] Trzymam kciuki żeby wszystko było ok! [emoji1]u mnie na teście też była słaba krecha i to po czasie zalecanym na opakowaniu [emoji1]

Dziewczyn, mnie też na in vitro wysyłano, ale to nie dla mnie. Wiedziałam, że przyczyna musi być i sposób musi być. Trafiłam w końcu na spoko lekarza, ogarnęłam się dodatkowo sama i dało radę.

Metformina i mio inozytol są baaaaardzo pożyteczne przy owulacji. Zwłaszcza przy pcos :) plus niski indeks glikemiczny [emoji6]

8une3e3kck8m6mea.png
A Twój lekarz skąd jest ? Szukam kogoś godnego polecenia :-) jak samopoczucie ?

Do góry