reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

PCOS - jak Wy sobie z tym radzicie/poradziłyście

@Colorado powiem Ci szczerze, że póki co nie myślę jakoś przesadnie o tym co będzie [emoji6]jakoś podchodzę do tego na luzie [emoji1]a co do „instrukcji” bobasa na pewno dasz radę choć wierzę Ci, że możesz mieć już teraz obawy co do całego ogromu wiadomości [emoji2]będzie dobrze [emoji1303]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
To dobrze, że za bardzo się nie zamartwiasz na przyszłość [emoji4] a powiedz mi, z ciekawości pytam, do in vitro jesteś stymulowana chyba podobnie jak przy zwykłym stymulowaniu owulacji?

8une3e3kck8m6mea.png

reklama
@Colorado wszystkiego dowiem się już s poniedziałek [emoji5]leków jest nieco więcej, głównie w formie zastrzyków [emoji33]mam nadzieje, że dam radę [emoji849][emoji51]

@Colorado wszystkiego dowiem się już s poniedziałek [emoji5]leków jest nieco więcej, głównie w formie zastrzyków [emoji33]mam nadzieje, że dam radę [emoji849][emoji51]

No stymulacja jest pewnie intensywniejsza. Na pewno dasz radę, no bo kto, jak nie Ty? [emoji4]
Colorado ciesze się ze u Ciebie wszystko dobrze :-)
A u Ciebie co słychać? Jakieś rewelacje? [emoji6]

8une3e3kck8m6mea.png

Hej ja mieszkam od 3 lat w Holandii a z polski to okolice Poznania.

Ja już biorę stymulację w postaci zastrzyków w brzuch. Można przeżyć. U mnie czasem cały miesiąc zastrzyków by była owulacja. Ja biorę gonal f- na wzrost pęcherzyków aktualnie dawka 87,5j naprzemiennie ze 100j, oraz ovitrelle na pęknięcie pęcherzyka tu jest już jedna dawka. Po podaniu ovitrelle 2 najdłuższe tyg i wynik. Na razie brak ciąży

U mnie odliczanie do testowania. Jeszcze musze być cierpliwa ;-) miałam cykl stymulowany plus wygibus z mężem ;-) bez iui tym razem.
Nooo to czekamy na testowanie :) dobrze czułaś się po stymulacji? U mnie za pierwszym razem miałam mdłości, a potem to tylko ciężkie jajniki, jak kiście winogron [emoji16]

Hej ja mieszkam od 3 lat w Holandii a z polski to okolice Poznania.

Ja już biorę stymulację w postaci zastrzyków w brzuch. Można przeżyć. U mnie czasem cały miesiąc zastrzyków by była owulacja. Ja biorę gonal f- na wzrost pęcherzyków aktualnie dawka 87,5j naprzemiennie ze 100j, oraz ovitrelle na pęknięcie pęcherzyka tu jest już jedna dawka. Po podaniu ovitrelle 2 najdłuższe tyg i wynik. Na razie brak ciąży

A długo już jesteś tak stymulowana? Mi ostatnio gin powiedział: jak przestaniesz już myśleć o dzieciach, to musisz pamiętać, żeby co roku robić usg jajników, bo stymulacja zwiększa ryzyko nowotworu. Wczas mi powiedział [emoji16] ale i tak bym nic nie zmieniła [emoji4]

8une3e3kck8m6mea.png

Hej dziewczyny [emoji4] ja się wczoraj rozpakowałam [emoji4] Szymuś ma 51cm i waży 2980g. I jest słodziakiem [emoji7] za każdą z Was trzymam kciuki, oby wszystkie doczekały się tej cudownej chwili [emoji4]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny [emoji4] ja się wczoraj rozpakowałam [emoji4] Szymuś ma 51cm i waży 2980g. I jest słodziakiem [emoji7] za każdą z Was trzymam kciuki, oby wszystkie doczekały się tej cudownej chwili [emoji4]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Super [emoji3]serdeczne gratulacje [emoji322]to teraz życzę w miarę przespanych nocy i tulenia swojego skarbka [emoji5][emoji173]️

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nooo to czekamy na testowanie :) dobrze czułaś się po stymulacji? U mnie za pierwszym razem miałam mdłości, a potem to tylko ciężkie jajniki, jak kiście winogron [emoji16]

A długo już jesteś tak stymulowana? Mi ostatnio gin powiedział: jak przestaniesz już myśleć o dzieciach, to musisz pamiętać, żeby co roku robić usg jajników, bo stymulacja zwiększa ryzyko nowotworu. Wczas mi powiedział [emoji16] ale i tak bym nic nie zmieniła [emoji4]

8une3e3kck8m6mea.png
Po clo czułam się w 1. stymulacji okropnie. Uderzenia gorąca i mdłości. A potem było już ok w pozostałych stymulacjach.

Do góry