reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

PCOS - jak Wy sobie z tym radzicie/poradziłyście

@Colorado powiem Ci szczerze, że póki co nie myślę jakoś przesadnie o tym co będzie [emoji6]jakoś podchodzę do tego na luzie [emoji1]a co do „instrukcji” bobasa na pewno dasz radę choć wierzę Ci, że możesz mieć już teraz obawy co do całego ogromu wiadomości [emoji2]będzie dobrze [emoji1303]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
To dobrze, że za bardzo się nie zamartwiasz na przyszłość [emoji4] a powiedz mi, z ciekawości pytam, do in vitro jesteś stymulowana chyba podobnie jak przy zwykłym stymulowaniu owulacji?

8une3e3kck8m6mea.png

reklama
@Colorado wszystkiego dowiem się już s poniedziałek [emoji5]leków jest nieco więcej, głównie w formie zastrzyków [emoji33]mam nadzieje, że dam radę [emoji849][emoji51]

@Colorado wszystkiego dowiem się już s poniedziałek [emoji5]leków jest nieco więcej, głównie w formie zastrzyków [emoji33]mam nadzieje, że dam radę [emoji849][emoji51]

No stymulacja jest pewnie intensywniejsza. Na pewno dasz radę, no bo kto, jak nie Ty? [emoji4]
Colorado ciesze się ze u Ciebie wszystko dobrze :-)
A u Ciebie co słychać? Jakieś rewelacje? [emoji6]

8une3e3kck8m6mea.png

Hej ja mieszkam od 3 lat w Holandii a z polski to okolice Poznania.

Ja już biorę stymulację w postaci zastrzyków w brzuch. Można przeżyć. U mnie czasem cały miesiąc zastrzyków by była owulacja. Ja biorę gonal f- na wzrost pęcherzyków aktualnie dawka 87,5j naprzemiennie ze 100j, oraz ovitrelle na pęknięcie pęcherzyka tu jest już jedna dawka. Po podaniu ovitrelle 2 najdłuższe tyg i wynik. Na razie brak ciąży

U mnie odliczanie do testowania. Jeszcze musze być cierpliwa ;-) miałam cykl stymulowany plus wygibus z mężem ;-) bez iui tym razem.
Nooo to czekamy na testowanie :) dobrze czułaś się po stymulacji? U mnie za pierwszym razem miałam mdłości, a potem to tylko ciężkie jajniki, jak kiście winogron [emoji16]

Hej ja mieszkam od 3 lat w Holandii a z polski to okolice Poznania.

Ja już biorę stymulację w postaci zastrzyków w brzuch. Można przeżyć. U mnie czasem cały miesiąc zastrzyków by była owulacja. Ja biorę gonal f- na wzrost pęcherzyków aktualnie dawka 87,5j naprzemiennie ze 100j, oraz ovitrelle na pęknięcie pęcherzyka tu jest już jedna dawka. Po podaniu ovitrelle 2 najdłuższe tyg i wynik. Na razie brak ciąży

A długo już jesteś tak stymulowana? Mi ostatnio gin powiedział: jak przestaniesz już myśleć o dzieciach, to musisz pamiętać, żeby co roku robić usg jajników, bo stymulacja zwiększa ryzyko nowotworu. Wczas mi powiedział [emoji16] ale i tak bym nic nie zmieniła [emoji4]

8une3e3kck8m6mea.png

Hej dziewczyny [emoji4] ja się wczoraj rozpakowałam [emoji4] Szymuś ma 51cm i waży 2980g. I jest słodziakiem [emoji7] za każdą z Was trzymam kciuki, oby wszystkie doczekały się tej cudownej chwili [emoji4]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny [emoji4] ja się wczoraj rozpakowałam [emoji4] Szymuś ma 51cm i waży 2980g. I jest słodziakiem [emoji7] za każdą z Was trzymam kciuki, oby wszystkie doczekały się tej cudownej chwili [emoji4]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Super [emoji3]serdeczne gratulacje [emoji322]to teraz życzę w miarę przespanych nocy i tulenia swojego skarbka [emoji5][emoji173]️

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nooo to czekamy na testowanie :) dobrze czułaś się po stymulacji? U mnie za pierwszym razem miałam mdłości, a potem to tylko ciężkie jajniki, jak kiście winogron [emoji16]

A długo już jesteś tak stymulowana? Mi ostatnio gin powiedział: jak przestaniesz już myśleć o dzieciach, to musisz pamiętać, żeby co roku robić usg jajników, bo stymulacja zwiększa ryzyko nowotworu. Wczas mi powiedział [emoji16] ale i tak bym nic nie zmieniła [emoji4]

8une3e3kck8m6mea.png
Po clo czułam się w 1. stymulacji okropnie. Uderzenia gorąca i mdłości. A potem było już ok w pozostałych stymulacjach.

Do góry