reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

PCOS - jak Wy sobie z tym radzicie/poradziłyście

Hehe cisza bo chyba wszystkie szykują się na balowanie [emoji1]

U nas w tym roku na spokojnie, w domowym zaciszu we dwoje (troje) [emoji4] nawet dobrze, bo szybko pewnie padne na twarz [emoji14]

8une3e3kck8m6mea.png

reklama
Hehe cisza bo chyba wszystkie szykują się na balowanie [emoji1]

U nas w tym roku na spokojnie, w domowym zaciszu we dwoje (troje) [emoji4] nawet dobrze, bo szybko pewnie padne na twarz [emoji14]

8une3e3kck8m6mea.png
Oj tak dużo wypoczywaj :-) :-) :-) u mnie w tym roku Sylwester na bogato. Idziemy na sale z paczka znajomch. Szkoda tylko że od środy mam zapalenie gardła ... ;-)

Ja nic nie szykuje. Mąż idzie na noc do pracy a ja już na ostatnich nogach... Nawet nic bezalkoholowego nie kupowałam, bo głupio tak samej... nawet jeśli to bez %%% [emoji14]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Oj tak dużo wypoczywaj :-) :-) :-) u mnie w tym roku Sylwester na bogato. Idziemy na sale z paczka znajomch. Szkoda tylko że od środy mam zapalenie gardła ... ;-)
O kurde, to pewnie kurujesz się intensywnie...

Ja nic nie szykuje. Mąż idzie na noc do pracy a ja już na ostatnich nogach... Nawet nic bezalkoholowego nie kupowałam, bo głupio tak samej... nawet jeśli to bez %%% [emoji14]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Tak samej to kicha [emoji53] chociaż przyznam się, że nie przepadam za sylwestrami, najchętniej to bym je zawsze przespała [emoji16] zawsze dobija mnie kolejny rok na karku [emoji16]

O kurde, to pewnie kurujesz się intensywnie...

Tak samej to kicha [emoji53] chociaż przyznam się, że nie przepadam za sylwestrami, najchętniej to bym je zawsze przespała [emoji16] zawsze dobija mnie kolejny rok na karku [emoji16]

Hehe [emoji23]ja mam to samo [emoji23]najlepiej jest wtedy w domku [emoji5]jedyna impreza której nie lubię. Masz racje @Colorado, rok do przodu takie życie, niestety.
Dla mnie poniekąd radość, jestem coraz bliżej in vitro [emoji5]mam nadzieje, ze do niego dojdzie - kwestia ostatecznych wyników które odbieram we wtorek. Także jak to się mówi, nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło [emoji5][emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hehe [emoji23]ja mam to samo [emoji23]najlepiej jest wtedy w domku [emoji5]jedyna impreza której nie lubię. Masz racje @Colorado, rok do przodu takie życie, niestety.
Dla mnie poniekąd radość, jestem coraz bliżej in vitro [emoji5]mam nadzieje, ze do niego dojdzie - kwestia ostatecznych wyników które odbieram we wtorek. Także jak to się mówi, nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło [emoji5][emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To trzymam kciuko za wyniki, daj znać jak je odbierzesz :)

8une3e3kck8m6mea.png

Szanowne koleżanki z forum, życzę Wam Wszystkiego Najlepszego w Nowym 2018 Roku [emoji322]oby spełniło się nasze największe życzenie/marzenie [emoji5][emoji5][emoji5] Dużo zdrowia i wszelkiej pomyślności [emoji8][emoji8][emoji8]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Witam już w Nowym Roku [emoji5]co u Was? @Colorado co u Ciebie? Jesteś póki co naszą jedyną zafasolkowaną [emoji5]jak Twoje samopoczucie? Czy pierwsze objawy już są? Pozdrawiam [emoji5][emoji1309]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry