Co do plamien to tez je miewam. Zauwazylam ze jak biore luteine 2×1 przez 14 dni to plamien nie mam.( kiedyś brałam krócej luteine lub duphaston i plamienia były. ) Pije tez miositogyn raz dziennie i odczuwam dużą różnicę. Pms juz nie tak dotkliwe plus DOBRE wyniki hormonów !...co przy PCOS = wielki sukces. Może komuś tez pomoże miositogyn.to same wit przeznaczone dla kobiet z PCOS.
reklama
Próbuje i ja ;-) zobaczymy.Brałam 3*1 ale plamilam nawet w trakcie brania tych leków. Mi akurat pomaga witamina B6
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Artemida90
Fanka BB :)
Czy ktoś stosuje dietę dla pcos ? Rozważam wizytę u dietetyka klinicznego. Czytałam ostatnio książkę Dieta dla płodności i juz wiem jak w naszej chorobie dieta może pomóc zajść w ciążę. Może ktoś już stosuje ?
Stosowałam ale brak rezultatów podciął mi skrzydła i zapał do zmiany stylu życia zniknął
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
kasia2309
Ja co prawda teraz w ciąży trochę się rozpuściłam, ale przed zajściem chodziłam do pani dietetyk i ja osobiście bardzo polecam. Wyprowadziła na prostą mój metabolizm i hormony [emoji106] trzeba tylko dobre rozeznanie zrobić [emoji4]Czy ktoś stosuje dietę dla pcos ? Rozważam wizytę u dietetyka klinicznego. Czytałam ostatnio książkę Dieta dla płodności i juz wiem jak w naszej chorobie dieta może pomóc zajść w ciążę. Może ktoś już stosuje ?
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dam Wam znać co dietetyk zaproponował ;-) musze przeszukać kontakty i zapisać się.
W sumie to nie zaszkodzi a może pomoże... ogolnie nie narzekam na nadwagę. 168 wzrostu i 60 kg. Lekka oponka wokol brzucha. Ale uwielbiam czekoladki żelki chleb i gluten ;-)
W sumie to nie zaszkodzi a może pomoże... ogolnie nie narzekam na nadwagę. 168 wzrostu i 60 kg. Lekka oponka wokol brzucha. Ale uwielbiam czekoladki żelki chleb i gluten ;-)
kasia2309
Ja teoretycznie nie miałam nadwagi, ale jak zrobiłyśmy analizę składu ciała to się okazało, że jednak tej tkanki tłuszczowej mam za dużo. No i waga powoli rosła mimo że próbowałam się odchudzać.Dam Wam znać co dietetyk zaproponował ;-) musze przeszukać kontakty i zapisać się.
Jak ktoś chce to mogę dać namiary na moją dietetyk. Przyjmuje w Katowicach, ale wiem że robi też konsultacje na fb i skype [emoji4]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama