reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

PCOS - jak Wy sobie z tym radzicie/poradziłyście

Co do plamien to tez je miewam. Zauwazylam ze jak biore luteine 2×1 przez 14 dni to plamien nie mam.( kiedyś brałam krócej luteine lub duphaston i plamienia były. ) Pije tez miositogyn raz dziennie i odczuwam dużą różnicę. Pms juz nie tak dotkliwe plus DOBRE wyniki hormonów !...co przy PCOS = wielki sukces. Może komuś tez pomoże miositogyn.to same wit przeznaczone dla kobiet z PCOS.

reklama
Czy ktoś stosuje dietę dla pcos ? Rozważam wizytę u dietetyka klinicznego. Czytałam ostatnio książkę Dieta dla płodności i juz wiem jak w naszej chorobie dieta może pomóc zajść w ciążę. Może ktoś już stosuje ?

Czy ktoś stosuje dietę dla pcos ? Rozważam wizytę u dietetyka klinicznego. Czytałam ostatnio książkę Dieta dla płodności i juz wiem jak w naszej chorobie dieta może pomóc zajść w ciążę. Może ktoś już stosuje ?

Stosowałam ale brak rezultatów podciął mi skrzydła i zapał do zmiany stylu życia zniknął

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja co prawda teraz w ciąży trochę się rozpuściłam, ale przed zajściem chodziłam do pani dietetyk i ja osobiście bardzo polecam. Wyprowadziła na prostą mój metabolizm i hormony [emoji106] trzeba tylko dobre rozeznanie zrobić [emoji4]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja troszkę zmieniłam styl życia troszkę schudłam ja lykam Ovarin na hormony teraz mam na 2miesiace przepisane antyki w celu leczniczym zobaczymy co się wydarzy

Dam Wam znać co dietetyk zaproponował ;-) musze przeszukać kontakty i zapisać się.
W sumie to nie zaszkodzi a może pomoże... ogolnie nie narzekam na nadwagę. 168 wzrostu i 60 kg. Lekka oponka wokol brzucha. Ale uwielbiam czekoladki żelki chleb i gluten ;-)

Dam Wam znać co dietetyk zaproponował ;-) musze przeszukać kontakty i zapisać się.
W sumie to nie zaszkodzi a może pomoże... ogolnie nie narzekam na nadwagę. 168 wzrostu i 60 kg. Lekka oponka wokol brzucha. Ale uwielbiam czekoladki żelki chleb i gluten ;-)
Ja teoretycznie nie miałam nadwagi, ale jak zrobiłyśmy analizę składu ciała to się okazało, że jednak tej tkanki tłuszczowej mam za dużo. No i waga powoli rosła mimo że próbowałam się odchudzać.
Jak ktoś chce to mogę dać namiary na moją dietetyk. Przyjmuje w Katowicach, ale wiem że robi też konsultacje na fb i skype [emoji4]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry