reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

PCOS - jak Wy sobie z tym radzicie/poradziłyście

U mnie cudu nie ma i nie będzie...dziś już plamie wiec na wieczór się rozkręci

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Póko @ nie ma nic nie jest jeszcze przesądzone :) uda się, jak nie teraz, to później :*

8une3e3kboxodwaq.png

reklama
Dokładnie najważniejsze że dochodzi do owulacji to już połowa sukcesu u mnie narazie nawet tego nie ma ale mam nadzieję że od marca coś ruszy

Sonia, każdy cykl zbliża do ciąży. Jak przy owulacji przez jakiś czas nie zajdziesz w ciążę, to będą badać dalsze warianty. Trzeba na to spojrzeć jak na maraton, a nie sprint. Sama też przed 1 cyklem z clo naczytałam się, ile to dziewczyn już po 1 cyklu zaskoczyło. Liczyłam, a nawet byłam pewna, że mi w 1 też się udało. No i kicha. Dopiero w 5 cyklu, a już straciłam cierpliwość... Następny cykl miałam się poddać i czekać do laparoskopii, a tu taka niespodzianka :)

8une3e3kboxodwaq.png

reklama
Do góry