reklama
Miałam badana droznosc jajowodow niedawno. Nie była to operacja. 20 min zabieg bezbolesny. Wprowadzili mi sondę razem z pianka i patrzylismy czy płyn przepływa,czy jajniki i macica są drozne. A ta laparoskopia to już bardziej inwazyjne. Zrobią nacięcia 1 cm i będą tam wprowadzać laparoskop.
Colorado1989
Fanka BB :)
Agawid, ale laparoskopowo od razu pozbywają się problemu, a kontrastem to już różnie ponoć. Zresztą, nie dyskutuję tu z lekarzem, bo mu ufam wszystkie inne opcje już wykorzystaliśmy, a clo nie można też brać długo.
Sonia, nie zawsze bardzo czuć jajniki przy clo. Mnie raz bardzo bolały i je czułam cały czas, no i wtedy okazało się, że mam cystę, bo pęcherzyk nie pękł.
Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom
Sonia, nie zawsze bardzo czuć jajniki przy clo. Mnie raz bardzo bolały i je czułam cały czas, no i wtedy okazało się, że mam cystę, bo pęcherzyk nie pękł.
Artemida90
Artemida, ile cykli starań już masz za sobą?
W styczniu, albo lutym będzie 24 miesiące dokładnie nie pamietam już, straciłam rachubę
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Colorado1989
Artemida, u mnie podobny czas starań. Ale ciśnij lekarza o diagnostykę. Bez tego nic samo cudownie się nie naprawi
Tak racja. Diagnistyka to podstawa. Mam pytanie poniekad dotyczace diagnozy ale nie PCOS. Chodzi o mojego meza. Czy u któreś wystapil taki problem : mąż / partner ma obniżona ruchliwosc plemników ? i czy to było przeciwskazaniem do zrobienia inseminacji ? Mój ma obniżona ale dużą liczebność.
reklama
Artemida90
Artemida, u mnie podobny czas starań. Ale ciśnij lekarza o diagnostykę. Bez tego nic samo cudownie się nie naprawi
Mieszkam w Holandii, tu leczenie inaczej wyglada. Czekam właśnie albo na laparo albo hsg po tym cyklu
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom