reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

PCOS - jak Wy sobie z tym radzicie/poradziłyście

reklama
Miałam badana droznosc jajowodow niedawno. Nie była to operacja. 20 min zabieg bezbolesny. Wprowadzili mi sondę razem z pianka i patrzylismy czy płyn przepływa,czy jajniki i macica są drozne. A ta laparoskopia to już bardziej inwazyjne. Zrobią nacięcia 1 cm i będą tam wprowadzać laparoskop.

Agawid, ale laparoskopowo od razu pozbywają się problemu, a kontrastem to już różnie ponoć. Zresztą, nie dyskutuję tu z lekarzem, bo mu ufam :) wszystkie inne opcje już wykorzystaliśmy, a clo nie można też brać długo.

Sonia, nie zawsze bardzo czuć jajniki przy clo. Mnie raz bardzo bolały i je czułam cały czas, no i wtedy okazało się, że mam cystę, bo pęcherzyk nie pękł.

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

Artemida, u mnie podobny czas starań. Ale ciśnij lekarza o diagnostykę. Bez tego nic samo cudownie się nie naprawi :(

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

Tak racja. Diagnistyka to podstawa. Mam pytanie poniekad dotyczace diagnozy ale nie PCOS. Chodzi o mojego meza. Czy u któreś wystapil taki problem : mąż / partner ma obniżona ruchliwosc plemników ? i czy to było przeciwskazaniem do zrobienia inseminacji ? Mój ma obniżona ale dużą liczebność.

reklama
Do góry