reklama
malena100
Fanka BB :)
Malena, może lekarz coś jeszcze wymyśli... A jak nie to trzeba psychicznie sobie odpuścić, bo to też potrafi blokować.
Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom
Wiesz, nie myślę już pod tym kątem, że ciąża ponad wszystko. Wiem że jest problem i może właśnie in vitro jest dla mnie ostatecznością. Mam zlecone badania, jestem w trakcie ich robienia i jakoś leci. Teraz jeden wynik źle wyszedł, ale jutro mam endokrynologa więc może coś zaradzi [emoji5]przykro mi, że wciąż jakieś nowe problemy „z moim” zdrowiem wynikają ale trzeba żyć dalej [emoji5][emoji6]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
malena100
A masz już dzieci
Jeżeli o mnie chodzi to niestety nie [emoji17]wierzę, że kiedyś nadejdzie mój czas [emoji5]jeśli jednak tak się nie stanie, będzie cieżko ale dam radę [emoji5]w zasadzie damy radę [emoji5]
malena100
Ja też nie mam dzieci mi się z tym trudno pogodzić ale wierzę że się uda nie wyobrażam sobie żeby było inaczej
Dokładnie [emoji5][emoji2]pomimo tego wszystkiego co nas w życiu spotyka trzeba mieć nadzieje [emoji5]są pary które jeszcze dłużej o to walczyły i się udało [emoji5]my na nasze maleństwa musimy po prostu poczekać trochę dłużej niż inni [emoji5]
malena100
Powiem Wam dziewczyny, ze mnie w ostatnim czasie w związku z tym iż szykujemy się do in vitro oglądałam serial o in vitro, na faktach oczywiście. Nasz polski z 2013 z kliniki Novum. Podnosi na duchu, choćby tym jak widzisz, że inni ludzie też „chorują” [emoji17]co innego to przeczytać w internecie a co innego to zobaczyć i przeżywać z nimi. Polecam [emoji5]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
reklama