kasienka862
Fanka BB :)
Hejka... :-) Jest tu kto?? Jak tam wam mija niedziela?? Jak tam nasze zafasolkowane??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie juz 25+3.A jak tam sie maja przyszle mamusie?? Dziewczyny... napiszcie jak tam ciaza u was przebiega :-)
Jestem jestem w trakcie przeprowadzki takze nadrabiam forumHejka... :-) Jest tu kto?? Jak tam wam mija niedziela?? Jak tam nasze zafasolkowane??
U mnie duphaston spowodowal ze jesyem w ciąży.Zaczęłam brać duphaston na wywołanie @. Niedziela mija dobrze ale jutro już do pracy na pierwszą zmianę więc o 4 muszę wstac
Ja nie bralam zadnego zastrzyku :*@Stokrotenka23 mi jedynie ma pomóc w wywołanie @ bo na stymulacje jajnikow mam clo do brania i na zastrzyk ok 20 grudnia więc starania zaczynam po 20 grudnia
U mnie pęcherzyki nie pękają więc mam zastrzyk z ovitrelle aby pękły i wtedy u mnie normalnie owulacja występujeJa nie bralam zadnego zastrzyku :*
Tylko duphaston by miec okres
Ja nawet nie wiedzialam czy pekaja czy nieU mnie pęcherzyki nie pękają więc mam zastrzyk z ovitrelle aby pękły i wtedy u mnie normalnie owulacja występuje
I się udało się. U mnie na razie badam się ja. Mąż nie. Bo jeśli było smcos u niego to zarodek by nie rozwijał a tutaj wszystko było ok tylko serduszko przestało bić. Czekam teraz na wyniki trombofili i zaczynam starania w tym miesiącuJa nawet nie wiedzialam czy pekaja czy nie
Raz lekarz okreslil kilka miesiecy wczesniej ze mam pecherzyk 13 mm i nic z tego nie bedzie
Nie zdazylam zrobic ani jednego monitoringu, odwolalam klinike leczenia niepłodności bo ja sie staralam a wtedy narzeczony nawet nasienia nie chcial zbadac, woec wszystko rzucilam