reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

PCOS - jak Wy sobie z tym radzicie/poradziłyście

reklama
Jejku dziewczyny, jutro mam wizytę u lekarza. Dowiem się czy jest serduszko itd. Boże tak się boję. Oszaleje z tego strachu.
Wiem, że to nic nie da ale nie potrafię się opanować.
Proszę was trzymajcie kciuki jutro. [emoji18] wizyta o 19.15.

Jejku dziewczyny, jutro mam wizytę u lekarza. Dowiem się czy jest serduszko itd. Boże tak się boję. Oszaleje z tego strachu.
Jestem pewna, że serduszko będzie bić. Tego Ci życzę z całego serca. :) nic się nie stresuj, tylko czerp radość z nowego życia. :*

Będzie dobrze, jutro nam napiszesz, że serducho biło i radośnie migotało na USG [emoji8] trzymam kciuki i czekam na jutrzejsze potwierdzenie! [emoji7]

Nie przejmuj się, bo stres nie jest wskazany [emoji8] Kruszynka na pewno dobrze się rozwija i serduszko będzie bić.. Też będę trzymać kciuki [emoji109] [emoji109]

reklama
Do góry