reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pazdziernikóweczki - ile już przytyłyscie?

reklama
W 30tc waze 57,5 kg, chyba troszke malo, bo kobieta ustawiala wage na 60 i powyzej i byla zaskoczona, ze nawet tyle nie ma. Łacznie przytylam 7,5 kg, ale schudlam w czasie ciazy 3kg, wychodzi wiec 4,5kg na plus

To ja chyba przytyłam najmniej kole 7 kg (ważyłam 2 tygodnie temu 53kg) Brzunio też mam niewielki. Nawet wszyscy napotkani ludzie jak sie dowiadują który to miesiąc zawsze kwitują że brzuszek mały. Ale moja pani gin powiedziała ostatnio że maleństwo ok więc chyba nie powinnam się martwić? Zawsze byłam mała i mało ważyłam, nawet mam problemy z ciuchami ciążowymi (spodnie musiałam skrócić i zwęzić żeby móc się poruszać) :)Za to słodycze pochłaniam w dużych ilościach

no PATRYCJA trochę sie pocieszyłam, bo czytam a tu dużo z was nie ma nawet 60 kg, ja jestem w 30 tygodniu i ważyłam 2 tygodnie temu 66kg a przed ciążą 52 więc zacznijcie tyć laski bo mam kompleksy hahaha, obwód brzucha 98cm

no to się ciesze ,że nie zgrubłam najwięcej,prócz Efuni ;) no ja mam już 64kg tzn.14 kg na plusie,to w sumie nie mniej niż ty masz teraz,bo zapewne duzo nie przytyłaś przez te 2 tygodnie ;)

jestem w 32tyg.i przytylam juz 12 kg. choc mam maly brzuszek ale zle sie z tym czuje.czy ktoras z was tez tak duzo przytyla???????????????????? :laugh:

reklama
Do góry