reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernikóweczki - ile już przytyłyscie?

reklama
Kaszu a dwie paczki?????
A Ty chcesz przytyc bo chyba cos pominełam w wypowiedziach wczesniejszych :-[

Kaszu dziewczyno !!! Ty tyj !!!
Ja mam wzrostu równo 10 cm mniej od Ciebie a ważę teraz tyle ile Ty. Fakt dla mnie dużo ale z Ciebie to już chyba sam szkielet został, powoli przechodzący w proch ;)
Ty babki sobie piecz - jedną dziennie ;D ::)

kaszu27 pisze:
:police: :police: :police:

Doxa
ja po porodzie przez trzy miesiące nie paliłam wcale, bo karmiłam Laure i w trakcie tego właśnie czasu waga tak mi spadła!!!

Kaszu słoneczko, pamiętam doskonale to, ale również pamiętam jak pisałaś że już nie karmisz, a waga dalej Ci spada!!
Ty lepiej nie kombinuj, tylko palenie rzuć ;)

Kaszu to Ty laska jestes. Ja Ci powiem ze fajniej wazyc mniej niz za duzo. Ja ze swojej strony jako instruktorka fitnessu moge Ci polecic wiecej cwiczen wzmacniających miesnie i zobaczysz ze do 53 spokojnie dociagniesz ;D A ja to bym chetnie takie 48 wazyła, tez mam 168 a moja wymazona waga to 55 ale nie mam jazd z tego powodu takich maksymalnych. Jeszcze drugie dziecko przede mna do urodzenia takze spoko. ;D
KasiaN a co Ty masz za przepukline??

reklama
Atas dobrze słyszeć, że jesteś instruktorką fitnessu :), może zechcesz nam doradzać jak się pozbyć tłuszczyku tu i tam ;) I jak wzmocnić mięśnie??

Do góry