reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernikóweczki - ile już przytyłyscie?

jejku, biedaczek :( Malgosia poglaskaj Jaska czule od nas :)
ze skora u mnie podobnie jak u Monique mimo cwiczen i mocnych miesni brzucha sakora wisi, ale daje jej jeszcze czas...niech sie wchlania ;)

reklama
Orzech pisze:
ze skora u mnie podobnie jak u Monique mimo cwiczen i mocnych miesni brzucha sakora wisi, ale daje jej jeszcze czas...niech sie wchlania ;)

Oj tak jeszcze wisi ale głównie po bokach (czy Wy też tak macie ?)
Zastanawiam sie czy to przypadkiem już nie pociążowe sadełko bo apetycik to ja mam oj mam ::)

ad 1:

oliwka może być Dawidka, jako pozwoli, jak nie to kup se, grunt na mokre ciało, zaraz po opuszczeniu
wanna.gif
,
szczotą z twardego, lub średno miękkiego włosia!!!, ale włosia, nie plastiku!!! (właściwe podkreślić) ;D
mąż Cię nieszczypie ::) Dziwny jakiś ;D
Zostaje masażystka! jak chce to dac znać i Małgonia wysłać numer sesemesem!

Małgoś, a masażystkę masz koło siebie czy gdzieś dalej? Fajna? Napisz coś więcej, prosze :) Ja bym się na masaż wybrała, wciąz zapominam zadzwonić, a plecy mnie bolą.

Masażystkę mam na Smoczej w centrum. Pracuje w salonie spa(tam sa ceny ::)(, na szczęście przyjaciół przyjmuje domowo. Pełna profeska, nie na podłodze, ani stole kuchennym ;D

Masaż by się przydał................. ::)

ja ostatnio zaczynam się niepokoić, waże już 48kg, jak byłam ostatnio na studiach to moja grupa mnie dosłownie nie poznała - każdy mówi jak ja schudłam a jem normalnie!!!

Oprócz tego coś mi się dzieje z ciśnieniem. Za każdym razem jak wchodzę do wanny - woda jest ciepła ale nie gorąca - to ostatnio moje ciśnienie wynosiło 89/49 a tętno 128/min.
Normalnie moje ciśnienie wynosi niewiele więcej 90/59 ale również 120uderzeń/min.

Czy któraś z was się na tym zna?

reklama
kaszu ja miałam takie objawy... jadłam baaardzo dużo, schudłam 10 kg w niecały miesiąc i miałam bardzo szybki puls (120-140) bez wysiłku... miałam nadczynność tarczycy. a czy drżą ci ręce? wyciągnij przed siebie i popatrz...
generalnie tak czy siak idź po skierowanie do endokrynologa albo chociaż na badanie tsh.

Do góry