reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pazdziernikóweczki - ile już przytyłyscie?

3 tygodnie po porodzie 18 kg mniej... jeszcze 6 niestety :( :(
dziewczyny które przytyły powyżej 20 kg (czy tylko mnie się to udało????) jak to wygląda u was??

reklama
Małgosiu "w dół" hmmm to gratulacje!!! A ja dalej nie wiem ile ważę, widzisz zapomniałam skorzystać z Twoje wagi ;) Ale jeszcze mam zapasik ciążowy ... czuję w kościach :laugh:

Coś Ty?!
Wyglądałaś ślicznie i bardzo szczupło. nIE MASZ NAWET BRZUSZKA MAMY KARMIĄCEJ. nIE ODCHUDZAJ SIĘ JUŻ, BO BĘDZIESZ WYGLĄDAŁA, JAKBY DZIECKO cIĘ DOŁOWAŁ. wIDYWAŁAM TAKIE BARDZO WYGŁODZONE MAMUŚKI. wYGLĄDAŁY JAKBY MIAŁY DOŚĆ SOWJEGO DZIECKA ;D

reklama
Małgosiu dzięki za komplement!
Ja się teraz nie odchudzam! Przecież nawet się nie ważę ;D Ale nie we wszystkie spodnie wchodzę ... bywały czasy, że byłam chudsza! No cóż, ale apetyt teraz też mam większy, zwłaszcza na słodycze :laugh:

Do góry