reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe skarby :)

Sonia juz drepta na calego. Wprawdzie dalej najpewniej czuje sie na czterech, ale jak stoi to juz postawa na dwoch jest wazniejsza.
Okazalo sie, ze najbardziej stesknila sie za psem ::) Od przyjazdu nie odstepuje go, ciagle za nim chodzi i go glaszcze, daje mu pilke i chce karmic chrupkami. Moja mama bierze ja na rece, a Sonia sie wyrywa, bo chce na ziemie do Dodzera...

reklama
Dzień dobry!

My wczoraj się wychasaliśmy byliśmy z małą u znajomych którzy też mała małego synka 16 miesięcznego także bawili się super jak przyjechaliśmy to tylko zdążyłam małą wykąpać i na przewijaku mi padła hehe.
Nocke super przespała także wymęczyła się na całęgo.
Nasza mała narazie maszeruje przy kanapie albo szafce.
Gratuluje SONI postępów!! :)) To fajnie że jeden z naszych skarbów zaczyna już maszerować! Ale teraz chyba więcej roboty przy maluchu!??
Stęskniła się za pieskiem?! No prosze jak dzieciom brak zwierzaczków :)

U nas dzisiaj zapowiada sie piekna pogoda ale spacerki w słoneczku sobie odstawimy lepiej wieczorkiem jak się ochłodzi.

WITAM
GRATULACJE !!!! SONIA SUPER !!!!! JAKO PIERWSZA !!!!
NIKOLA MA NADAL CYKORA I CHOCIAŻ RWIE SIĘ OKRUTNIE TO JEDNAK STRACH ZWYCIĘŻA I MAŁA KOŃCZY TRASĘ NA RACZKA.

NIESTETY MY SOBOTĘ I NIEDZIELĘ SPĘDZILIŚMY W DOMKU PONIEWAŻ NIKOLA NADAL MA KATAR :(,ALE CHOCIAŻ ZROBIŁAM SOBIE PORZĄDEK W SKALNIAKU I W OGRODZIE.

WYBACZCIE !!!! CIĄGLE MAM DO WAS PYTANIA KULINARNE - CZY DAJECIE JUŻ DZIECIACZKOM CAŁE JAJKO ? ILE RAZY W TYGODNIU I JAK JE PRZYRZĄDZACIE - NA PARZE CZY INACZEJ ?
NIKOLA JE CO DRUGI DZIEŃ SAMO ŻÓŁTKO I TAK SIĘ ZASTANAWIAM , ŻE MOŻE JUŻ CZAS NA CAŁE JAJKO ???
POZDRAWIAM
MAGDA

A ja jeszcze nie dawałam małej jajeczka.. jakoś tak wychodzi że nie mam kiedy. Z tego co mówi moja pediatra to z białkiem ostrożnie bo to cholernie uczula. A szkoda małej aby coś jej było! :) ALe wiesz każdy maluch inny i każdy inaczej to znosi :)
To już kwestia gustu matki! :) Pozdrawiam

Co do jajka, to daje - jak mam na twardo na sniadanie, to daje jej zoltka tylko, z bialkiem nie ryzykuje... ale czesm dam jej jajecznicy - nic jej nie ma, samego bialka nie dawalam. Zawsze tez daje zoltko do ziemniakow jak mamy sadzone z kefirem - zajada sie.

A teraz zdjecia:

Pomoc przy robotach  ;)
traktor7cr.jpg

Codzienne dokarmianie labedzi:
labedz4os.jpg

Pierwsze kroczki w jeziorze:
przylodzi7uv.jpg

wwodzie5zm.jpg

Kolekcja muszelek:
wlodzirazem5bg.jpg

W lodzi:
wlodzi2ms.jpg

Budowla zamku:
zamekpo3gl.jpg

Odpoczynek:
hamak3nc.jpg

spanie7lo.jpg

Super fotki!!!
A jak Sonia urosła! :) widać że wakacje były super :D

Cos tutaj cichutko się zrobiło?? Mnie dzisiaj straszliwie boli głowa już nie wiem co ze sobą zrobić. A w ogóle w ostatnim czasie zauwazyłam iz.. zrobiłam sie leniem :D To chyba już przed tą zimą.. :)

CZEŚĆ !!!!
JA TEŻ DZIŚ JAKAŚ SŁABA - MOŻE TO I PRZESILENIE SIĘ ZACZYNA , CHOCIAŻ POGODA PIĘKNA . ZARAZ WYBIERAMY  SIĘ DO  CIOCI NA IMIENINY BO TO DZIŚ BEATY.
SANDROS !!! ZDJĘCIA ŚLICZNE NAJBARDZIEJ PODOBA MI SIĘ SONIA NA HAMACZKU !!!
MOJA DAMA WCIĄŻ ZAKATARZONA  - TERAZ LECI JEJ Z NOSA , ZASTANAWIAM SIĘ  CZY UDAĆ SIĘ Z NIĄ DO PEDIATRY????
CHOCIAŻ NA CHORĄ NIE WYGLĄDA - ZOBACZCIE SAME :
pict07723gn.png

Pozdrawiam
Magda

Jestem i ja.... :laugh:
Co do jajka ....Damian ma skaze białkową.......mimo wszystko próbowałam mu dać jajko i sprawdzić czy wyskoczy mu uczulenie czy nie...ale próba poszła na marne bo strasznie nie lubi jajka.Pluje...i nie chce wziąć do buziaka.

Sandrosfajne fotki ale.....najbardziej mi się podoba fryzura Soni.Grzywkę ma odjechaną :)
Magdawosno rzeczywiścieTwój urwisek na chorą nie wygląda :)
A co dla mnie najważniejsze....dzisiaj wyszedł Damianow 5 ZĄBEK.Prawa dolna dwójka ;D

Już nie jest kasownicznkiem.....ale gryzie co ma tylko pod ręką.Najbardziej lubi moją brodę i....hihihihi dużego palca od stopy hihihihi.

Trzymajcie się dziewczyny:)Do jutra papa

reklama
Witajcie,

Magdawos coreczka faktycznie nie wyglada na chora, raczej na dumna, ze ma taka sliczna sukienke ;)

Gratuluje kolejnego zabka.

Grzywka.... Mam z nia same klopoty. Moja mama nie nalezy do przesadnych, wierzy w pare przesadow, miedzy innymi w to, ze jak dziecku obetnie sie wlosy przed roczkiem, to razem z wlosami obcinam inteligencje ::). Tak wiec obecnie musze spineczki zapinac Soni, bo wloski jej do oczu leca, a sa za dlugie by tak fajnie jak kiedys sterczaly u gory.

Do góry