reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe skarby :)

Ha ha .... naprawdę chyba podziałay moje słowa..... dobrz dobrz...starch w oczy zajrzał...jeszcze tylko Monii nie widac!.
Dawajcie jakieś fotku ... już dawno nikt nie wklejał aktualnych.
Buźka

reklama
O widze ze sie ruszylo az milo!
Ja bylam w Polsce tydzien, r super sobie poradzil z mala ale ona stala sie nie posluszna .. no nic ustawie ja ;)
Nicole rysuje i to duzo. pisac pisze swoje imie a akze mama i tata :) reszta to same literki.
Teraz w szkole robia pisanki, czekam na efekty :)
Ogolnie odkad mala poszla do szkoly polubila takie prace reczne :) podoba jej sie to
dzisiaj ogladalam w szkole zdjecia z wycieczki na farme i jak robili nalesniki :D super
musze poprosic o odbitki :)
a ja cos kaszle i gardlo mnie boli wina naszej pogody.... w dzien 20 rano -2.. i tak ciagle.
pozdrawiam Was i zajrze tu jeszcze ;)

Witam,

Wszystki zajete przygotowaniami swiatecznymi mam nadzieje, bo innej wymowki,dlaczego tu tak cicho nie przyjmuje...

U nas spokojnie, nic szczegolnego sie nie dzieje. My jeszcze ostatnie tygodnie na Slasku, a w Warszawie prawie wszystko przygotowane. Mieszkanko, juz wymierzone i schemat umeblowania gotowy. Przedszkola zaklepane. Tylko ja ciagle pracy nie mam, ale to wina odleglosci, jak narazie na znaczna wiekszosc rozmow nie moglam sie zjawic :baffled:

Pozdrawiam,

Chyba muszę znowy Was nastraszyć:-).
Dzisiaj wzięłam papiery do wypełnienia z przedszkola.Od września młody idzie do ludzi:-)
Buziaki

Witam,

A mu juz na dobre usadowieni w Warszawie i skoro znow na tapecie przedszkola, to nam udalo sie znalesc dla Soni miejsce w przedszkolu panstwowym i to od juz, a na wrzesien, tez sie nie musimy martwic, takze jestesmy zadowoleni, a przede wszystim Sonia

Witam
Miałam problem z zalogowaniem ....
U nas wszystko w porządku , mała jest zdrowa i również od września debiutuje w przedszkolu.
Zapewne brakuje jej towarzystwa rówieśników ,objawem tego jest wymyślony kolega :tak:, który wiernie towarzyszy jej każdego dnia .
Na pohybel mamy , tata kupił córci rolki :wściekła/y: Nogi jej się plączą i muszę ją trzymać ,żeby nie rypnęła , noooo masakra póki co , ale może się nauczy !?
Kwiecień mamy mocno zajęty imprezowo - od wesela przez urodziny po imieniny !

No i napiszcie coś więcej niż podpisanie listy obecności po postrachu Anki !
Strasząca też klawiaturę mocno oszczędza ;-)
Buziaki , Magda

reklama
helllo

Strasząca...Was opuszcza na dwa tygodnie .Lecę się wczasować.....
Damian ma już zapewnione miejsce w przedszkolu i mam nadzieje że będzie to przedszkole dobrze znosil:-)
Poza tym u nas wszystko ok.Zdrowi to najważniejsze:-)
Buziaki

Do góry