reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe skarby :)

Magda
siedz na czterech literach w domu i uczciwie pracujacych ludzi nie denerwuj.
Wakacji jej sie zachcialo we wrzesniu jak juz wszyscy zapomnieli co to urlop.
Pewnie specjalnie zeby wszyscy zazdroscili. Podla co dziewczyny? (licze na wsparcie zwlaszcza Baski bo umie byc wyjatkowo niemila, Ania po co sie spieszylas z tym entuzjamem - myslaalm ze pomozesz...)

U nas jakos, maly jeszcze drze jape rano i zaluje ze w sobote i w niedziele do pracy sie nie chodzi i przedszkola bo moze by sie szybciej przyzwyczaila tak bedzie znowu jazda od poniedzialku.

A z najnowszych hitow "MAMO JUZ MI SIE ZNUDZILO TO TWOJE KRZYCZENIE".
to by bylo na tyle :eek:
Pozdrawiam

reklama
EEE Magda no wiesz ..... urlop we wrześniu, nie możesz jak człowiek gdzies pojechać latem tylko po sezonie jak wszyscy już zasuwają :-)

Ale co tam dzisiaj sprzedaje małego do dziadków na cały weekend a jutro jedziemy na wesele.

Pzdr.
Basia

Kochane w domu się nie przelewa to i na wczasy po sezonie się wyrusza - taniej !
I niech sobie przypomnę :cool2: jak to było ? Każdy ma taki urlop na jaki zasłużył !;-)

Aaaaa no ja.........pomyliłam :zawstydzona/y:
Jak przeczytłam Tunezja to od razu mi sie nasuneło na myśl.......czy byś nie mogła podać paczki dla naszych przyjaciółek.......ale jedziesz odpocząć nie będę Ci zawracać głowy.
Życze miłych wrażeń.....i uwaga na słonko...nie wróć taka jak ja.........
az mi ciarki przechodza jak sobie przypomnę ten iesięczny ból.
Ja jestem takjak Magda.......im więcej tego urlopu tym lepiej.......W końcu to zycie nam się kiedyś skończy.....Warto go przeżyć wykorzystując wszystko na maxa......
Ale filozofka ze mnie........ale co tam:-)

Witam,

Magda, teraz wakcje sa super, bez tlokow, juz bez takich upalow i wszyscy zazdroszcza :-) - udanych wakacji i milego lotu
My dzis wrocilismy z Sycyli. Super bylo, ale malo. Teraz na tydzien wyskoczymy gdzies blisko lezez do gory brzuchem.
Siostra ma super malego - taki grzeczny i ciagle sie smieje - ma dopiero dwa miesiace. Zdjecia powklejam jutro, dzis troche pracy wypakowywaniem, praniem i upchaniem prezentow od rodzinki...

U nas Sonia cos lapie - jakis kaszel jej sie przyplatal na wyspie, ale spokojnie, nic groznego. Mysle, ze to przez zmiane klimatu i to dosc derastyczna - u nas 10`, a tam 28`... Do tego codziennie z wujkiem szalala na motorze - zchodzic nie chciala, a wujka, to na krok odstepowac nie mogla.

Rozpisalam sie o wakacjach... Teraz musze sie za prace mgr zabarac, czas juz powoli zaczyna naglic.

Pozdrawiam,

hej baboli
MAGDA udanego wypoczynku!!!
Skrabom życze zdrówka!!!!

A my dzisiaj wyskoczyliśmy pociągiem nad morze. Było cudownie i ciepło.
Najpierw moczyliśmy nogi, Nicole zbierała muszelki i gdy chciała ją oplukać usiadła sobie w wodzie :-D. z racji ze bylo gorąco biegała w majteczkach, ale miałam ciuchy na zmiane :-p więc wróciła suchutka. Mam nadzieje że te moczenie nie wplynie na nią! (tfu tfu)
Wrzucilam kilka fotek!
buzka

reklama
Hello
a zwrocilyscie uwage ze Baska poszla na wesel bez uprzedniego zaprezentowania nam kreacji??
Nie wiem co tu sie dzieje, naprawde..

Do góry