reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe skarby :)

hello
ANIA widziałam Twoją fryzurkę, ślicznie wyglądasz!!:-)
Wczoraj mieliśmy zebranie rodziców w szkole... wiecie moja córka od przyszłego miesiąca zacznie mieć zajęcia z matematyki, geografii, kuchni, w-ef! :confused::-) nie wiedziałam że 3 - latki się z tym już zapoznają ;).
no zobaczymy jak Nicole na to zareaguje. w każdym razie chodzi ochoczo do szkoły, w weekendy nie chce siedzieć w domu tylko chce iść do szkoły :-)

pozdrawiamy!

reklama
No ciekawa jestem jak Nicola sobie poradzi.
U nas jakoś powolutku leci.Z dnia na dzień.....mieliśmy tylko wypadek na placu zabaw.
Damian był z Pawłem ..... no i niestety podczas zabawy jakiś chłopoczyk zepchnął go z dużej zjeżdzalni z samej góry.Spadł od strony chodów....Oczywiście krew z nosa, z buzi...... zdrapka na czole i nosie.....
Jak go zobaczyłam jak weszli do domu to byłam w szoku bo cała koszulka była we krwi.......
Jak ja bym była na miejscu Pawła to chyba bym to dziecko utukła ........podobno jakieś strasze ok 5 lat.Ale Damian twardy jest nie boi się wchodzic na zjezdzalnie i dalej śmiga....tylko ja mam strach żeby znowu sie coś takiego nie zdarzyło.
I tak to puścić faceta z dzieckiem...........jeshuuu
Napiszcie coś kobitki bo naprwde żenua..........

Witam to przerabane te dzieci maja. U nas przeciez do geografii to przez 3 lata podstawowki sie przygotowuja.
Moze to i lepiej nie wiem.. Moze sie ucza jakos przez zabawe bo moim zdaniem to trzylatek powinien jeszcze sie bawic a nie uczyc geografii czy matematyki. Co kraj to obyczaj. Wyscig szczurów trwa....
Kuchcikowo u nas w przedszkolu tez jest. Jeden dzien w tygodniu dzieci pomagaja w kuchni. Pewnie do czasu az pogotowie nie bedzie potrzebne hehe.

Wiecej u nas nic, ja chora, Michas tez wiec wagarujemy i siedzimy w domu.

Pozdrawiam wszystkie
Ja

Witam
No myślę że aż tak ciężko nie będzie :baffled::-)
Oni to chyba jakoś przez zabawę robią co?
No zobaczymy, mała dzisiaj i jutro w domu bo ma bakterie w nosie. Kaszel jak u gruźlika, ale wszystko czyste, gardło ładne wiec spoko.
Dzisiaj ubolewa bo mieli przynieść rowerki do szkoły... a ona nie poszła no i ja jestem zła i okropna bo zamiast zaprowadzić ją do szkoły to po lekarzach ją ciągam!!:szok::eek:
No cóż.. dziecko mi dorasta
Pogoda do d... leje i zimno i zimową kurtkę już wyciągnełam młodej bo zamarzała już biedna.
A wczoraj było gorąco że na krótki rękaw biegali... zwariuje mówię Wam.

Witam,

Ja dzis zabiore sie za zdjecia, mam nadzieje, ze uda mi sie dzis wkleic pare fotek.

Magda opisuj jak wakacje.

U nas troche zmian. Narazie jeszcze nie chce pisac, bo to nic pewnego, ale byc moze niedlugo bedziemy mieszkancami stolicy....

Pozdrawiam,

reklama
Witam
O Sandra widze że niezłe zmiany! Oby Wam sie wszystko udało :-)

A u nas zmiany, młoda była 2 dni w domu bo załapała bakterię, ale dzisiaj już poszła ... no i się okazalo iż zmienili jej klasę :baffled:
Dziecko zdezorientowane.. z resztą ja też! Nie bardzo chciała tam zostać... ale gdy przyszłam po Nią do szkoły okazało się iż jest zadowolona i że "ta pani jest lepsia!" :-)
No to juz jestem spokojniejsza.
Kupiliśmy mlodej nowy stolik... wrzucę zdjęcie do fotek ;)

Do góry