reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe skarby :)

Hello, u mnie zajebioza. Poczekam tydzien i kupie se nowa kurtke bo po dzisiejszym oddawaniu dziecka w przedszkolu chyba mam jedna pole dluzsza.
W piatek juz bylo dobrze a dzis po weekendzie, masakra.
Jak tam inne przedszkolaki i szczesliwcy pod opieka babc i mamus??

Pozdrawiam

P.S. nie wiecie gdzie mozna trocjhe sily i spokoju wewnetrznego??

reklama
Witam
Rondzia spokój , słońce , morze .... Tunezja ! lecisz ? My się niedługo zbieramy !
Dwa tygodnie laby !

Moja szczęśliwa u babci ma szkołę - ciągle gada o braciszku :szok::baffled:

Niestety słabo nam je ! Waży 13 kg ! Nic jej nie smakuje , wszystko jest blee:wściekła/y:
Pa !

Witam,

u nas ciut lepiej, nie wyje już jak kojot jak idzie do przedszkola, nie awanturuje się już wieczorem przed spaniem że jutro nie idzie ale na razie ciiiii, nie zapeszam :) Młody tez nie śpi ale ma to swoje dobre strony o 19 leży w dużym pokoju i ogląda bajkę a o 20 już śpi i mam troche spokoju :laugh2:

Pzdr.
Basia

A u nas po staremu....
Madzia Nikolka to pióreczko.Damian waży 17 kg ma 98 cm wzrostu wczoraj go mierzyłam.
Monika rozbroiłaś mnie z tym rekawem:):)

Dziewczyny od synków mam fajne bluzki ze spidermanem do sprzedanie - Łapiecie sie?
aaa i jeszcze lusterka takie do powieszenia też ze spidermanem....jakby co to dajcie znać.

Narazie tyle bajo

Hello
U nas w porzadku,mala chodzi do szkoly z usmiechem... spiewa piosenki etc.. inne dziecko ;)
no a do tego jest niegrzeczna! dzisiaj wlazla na stol w szkole!!! az Pani nakrzyczala na Nia! ale miala racje... bo gdyby tak spadla :(.
w kazdym razie mała mówi że jutro idzie do szkoły :) cieszy mnie to.. bo widocznie słabo na nią nakrzyczała :D
Ja mam problem z nogami.. chodzic nie mogę stopy mnie bolą aż wyć się chce... wyczytałam że to może ostrogi, albo zapalenie ścięgien pięty.. jakoś do lekarza mi nie podrodze no ale zobaczymy.
buziaczki dla przedszkolaków i domowników!

Oooooo no to marzenie mojego męża.
Ja jakoś boję się Egiptu......A z jakiego biura lecicie ?
Może w przyszłym roku umówimy się razem na jakąś wyprawę bo w tym roku to raczej bez szans.
Dobrze Wam.
Odpoczniecie od tej szarej rzeczywistości..
Ja też chcę!
Wracając do szrości......Damian choć nie przedszkolak...złapał katar a teraz doszedl kaszel.....jak mi się wydaje nie obejdzie się bez lekarza......Czyżby znowu chorby dały o sobie znać??
A jak tam reszta??
Zdaje się że wszyscy sa przedszkolakami prócz mojego urwisa.....

reklama
Aniu , ale my nie lecimy do Egiptu , Hammamet to kurort w Tunezji , pewnie pomyliłaś z Hurgadą.
Biuro ? Exim !
Nie masz się co bać Egiptu , na zemstę faraona są dobre leki ;-)
W przyszłym roku rzeczywiście możemy się umówić i lecieć większą paką !

Aaaa moja córka również do przedszkolaków się nie zalicza !
Zdrówka życzymy , Pa !

Do góry