reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe skarby :)

Witam,

Monia widać ślub i zabawa udana. Obie wyglądacie świetnie.

Magda, my może w przyszłym roku, tak sobie wstępnie myślimy, że może sierpień za rok... - zobaczymy

U mnie stresu nie ma co do przedszkola. Ostatnio jej przypomniałam o przedszkolu, to nawet powiedziała - "będę się znów bawiła z Mają i Michałem klockami, jutro idziemy?"

Jutro mój tata wraca do Włoch, a za tydzień my. Już ostro odliczam dni.

Pozdrawiam,

reklama
A u nas olejna tragedia.
Jak pewnie wiecie w Radomiu był organizowany pokaz lotniczych akrobacji AIR SHOW.Impreza miała trwać dwa dni .Dzisiaj i jutro.
Podczas dzisiejszych pokazów zderzył si ęniesamowity wypadek.Zderzyły sie dwa samoloty. ZGINĘŁO DWÓCH PILOTÓW
[*]
Władze miasta i organizatorzy odwołali wszystike imprezy w mieście .Koncerty IRY ICH TROJE i wszystkie inne.Mamy 3 dni żałoby.Na TVN 24 pokazywali bardzo dokładnie ten wypadek i to ujęcie zderzenia samolotów.SZOK!
Miasto jest było załadowane przyjezdnymi.
Ja mieszkam blisko lotniska ( jakieś7 minut drogi samochodem) także ruch koło mnie był olbrzymi. Pełno ludzi którzy w smutku opuszczali miasto.
Także pokazy w tym roku niestety skończyły się tragedią

A zmieniając temat powiem Wam że śniła mi sie dzisiaj moja Mama.2tygodnie po ......
nie mogę nawet tego słowa wymówić.Śniła mi sie króciutko ,powiedziałą do mnie.Jest mi narazie dobrze,nie płaczcie,nie mam czasu narazie żeby odwiedzić innych.
Po czym mi się śniło jakgdyby była rocznica śmierci Jana Pawła II i na jego ulicy obok mojej (ul.)stawiałam z Damianem znicze.
Rano jak wstałam to tak się zryczałam........smutno jest .Bardzo bym chciała ja przytulić.........ucałować <placze>

kończe bo się rozkleiłam.

Witam
ANIU trzymaj się kochana....

No u nas przygotowania do przedszkola są... musiałam młodą w nowe ciuchy obkupić bo oczywiście już ze wszystkiego wyrosła :szok:
a do tego dostaliśmy śliczny komplet na pierwszy dzien szkoły, spódniczka w krate i do tego bluzeczka granatowa z białym kołnierzykiem, ślicznie młoda w tym wygląda.
Ogólnie codziennie mówi że chce iść już do szkoły!!!
hehe oby tak mówiła również we wtorek!:-p:-)
U nas to już jak szkoła bo zajęcia odbywaja sie od 8:35-15:35 w poniedziałki, wtorki i czwartki. W środy do 11:30 i w piątki 14:40.
Także.. dość zróżnicowane to to hehe. no oby młoda byla zadowolona.
W poniedziałek idziemy szybciej bo Pani od 8 już będzie i będzie można z Nia porozmawiać i w ogóle sie zapoznać :-)

imprezowanie się zakończyło nogi mnie już bolą hehhehehe ale spoko wytrzymam.
Ostatnio mam tylko problem z pietami bo rano wstaje i mnie tak bolą jakbym całą noc balowała :szok: nie wiem co to ale liczę że minie.
Pazury mi tak urosły że ciężko pisać tu w ogóle.
no to pozdrawiam Was babolkii!!!

Anuska, nie jeden jeszcze taki sen przed Toba. Bliscy zawsze zostaja z nami tak dlugo póki odpłacamy się im za to pamięcią, więc nic sie nie kończy.
Pewnie Ci ciężko ale musisz sbie z tym poradzić masz dla kogo żyć i masz dla kogo być pełna życia.Świat przed Tobą. Trzymaj sie..

U nas przygotowania ostygly, Zadzwonila pani z przedszkola i powiedziala ze otwarcie dodpiero w czwartek bo nie zdazyli z remontem. Zajebioza ale trudno poradzimy sobie. Dla mnie to jakby dzien scięcia glowy sie odwlekal chociaz synek do przedszkola chetny.

Pozdrawiam
Monika

Siemka,

my do przedszkola też jesteśmy uszykowani - byłam hojrak dopóki Marcin mi nie powiedział, z chyba jutro po nocce nie będzie spał ze stresu i że jeśli to możliwe to on by wolał nie iś z małym do przedszkola bo nie wie czy da radę jak będzie ryczał.
Hmmm co mam zrobi pójdę sama :) Wziełam wolne na jutro coby w pogotowiu by jakby się dantejskie sceny odbywały w przedszkolu :szok:
A tak na serio to mam nadzieję, że będzie dobrze w jego grupie sa dzieciaki które zna z podwórka więc będę funfle :)
Pogadamy jutro jak będzie po.

Basia
P.S. Myślicie, że to zły znak jak mały się dopytuje kiedy pójdzie do babaci ????:-)

Hej
Basia w życiu to nie znak - to na pewno sygnal ze nienawidzi chodzic do babci i tylko sie upewnia ze napewno rano pojdzie do ukochanego i wymarzonego przedszkola.
Na bank, wiec sie nie przejmuj..
U nas przedszkola nie zdarzyli wyremontowac wiec dzien scięcia sie przessunal na czwartek a podejrzewam ze na nastpeny poniedzialek..
Mamy tylko maly problem bo Michas zaczal posikiwac a dzisiaj to nam sie nawet zwalil dwa razy w gacie...
Jutro odbieram wyniki bo od zmyslow odchodze. Dzisiaj 10 par majtek poszlo. I co najwazniejsze on sie nie ssikuje tylko jakby mu pociekalo..
Nie wiem co robic. Pojdzie jeden sikun do przedszkola i nikt nawet nie pomysli ze juz nie pamietamy kiedy pieluchy nosil. Jeszcze go nam nie przyjma.

Pozdrawiam
Monika:angry:

Rondzia , ale jakie wyniki ? Jakie badania robiłaś ?
Jeśli miałby to być objaw jakiejś choroby to albo sikanie , albo kupkanie w gatki , ale i jedno i drugie ? Pachnie mi to stresem !

P.S. Myślicie, że to zły znak jak mały się dopytuje kiedy pójdzie do babaci ????:-)

Nooooo może być awantura :szok:
Podobno podstawa to się nie złamać i nie zabierać dziecka :wściekła/y: Niech płacze ! Paranoja !
Tyle ,że nie wszystkie dzieci są w stanie wytrzymać rozłąkę.
Mojej koleżanki synek wówczas trzyletni , przez tydzień gorączkował do 40 st po pobycie w przedszkolu !
Poszedł od 4 roku życia i już było ok.

TO ZNOWU JA:)

Rondzia dzięki wielkie jak zwykle mogę liczyc na słowa otuchy z twojej strony:-) Magda mam na ciebie focha że mnie straszysz:-)

Rondzia, może Magda ma rację, ze to stresior. Michaś trochę przeszedł z opiekunkami, różne osoby się nim zajmowały może sie boi następnych zmian?? Jakby był starszy to bym pomyślała, ze se wykombinował, że jak będzie sikał w gatki to nie pójdzie do przedszkola. Ale jakby to robił świadomie to by nie dał rady powstrzymac na tyle żeby się nie posiusiac na maksa. Tak mi sie przynajmniej wydaje.
W kazdym razie czekamy na wyniki.

Pzdr.
Basia

reklama
Hej
kupa to mysle ze moze wpadziocha bo sie zabawil a na sikanie lekarka zlecila posiew i badanie ogolne. W stres watpie bo jeszcze nie ma czym sie stresowac.
Nie wie czym to pachnie..
Chodzil w wakacje do przedszkola na godzziny i strasznie sie podobalo. Teraz sie pyta kiedy pojdzie.
Zobaczymy
Pozdrawiam

Do góry