reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe skarby :)

Sluzbowa zostawilam, prywatna nosze przy piersi i nikt do mnie nie dzwoni.
Odezwe sie wieczorkiem poopowiadac ci jaka mamy zajebista pogode jak ty siedziesz w robocie. I tak jeszcz dwa tygodnie.....:-p

Pozdrowienia dla reszty. My dostepni rozwniez weekendowo chociaz jeszcze nie wiadomo czy Michas bedzie w przedszkolu czy nie.

Pozdrawiam
Monika

reklama
Monika..................nie mów że się w kadr nie mieścisz tylko poprostu jesteś nadwornym fotografem:-)
My jutro hulamy na weselu.Jak zrobimy jakieś foty to pokaże:-)
Bajo!

Siemanko kobitki...ale cisza tu zapdała.
Dzisiaj o 4.10 moja siostrzyczka wydałam na świat piękna córeczkę.
Jest słodziutka:) 2.950 i 53 cm.:-)

Ja tak na chwilę ... Mam nadal gości :tak: Pogoda dopisuje więc ciągle na dworku i nad wodą .
Widziałam zdjęcia :szok: Wszystkie dzieciaki słodziuchne , a jakie wieeelkieeee:szok:
Pozdrawiam , M

Witajciekochane .........chwile przed Magdą pisałam radosną nowinę.....Tą radość zabija dziś w mym serce ból jakiego nigdy nie czułam.
Moja MAMA dziś zamknęła oczka i przeszła na drugi świat.Jak mówi moja siostra dała nam Hanię........Nie potrafie sięodznaleźć...tu krzyczczę MAMO KOCHAM CIĘ i JESTEŚ W MYM SERCU NA ZWSZE!Ania....Damianek pytający............
Jak mówią kochajcię ludzi...bo potem będzie za poźno

Miłość jest skrzydłem,
które Bóg dał człowiekowi,
aby ten mógł wzlecieć do Niego

Nie znam słów, które mogłyby Ci umniejszyć cierpień. Musisz być silna dla tych którzy żyją i Cię kochają.
Całym sercem łącze sie z Tobą.
Przyjmij moje kondolencje .
Magda

Dziękuję, nie umiem sie jeszcze z tym pogodzić.........chodze i ryczę przypominając sobie chwile spędzone razem....We wtorek pogrzeb....nie wiem......
jak dalej zyc.....Może mama jest właśnie Hanią.....Mamusia wyczekała ją do oststniego dnia ,siostra miała termin na 17. Hania urodziła sie 4.10 Mama przeszła na drugi świat 4.30
Życie za życie.

reklama
Przykre jest to co napisze..ale nigdy nie pogodzisz się ze śmiercią mamy !
Powoli będziesz oswajać sie z bólem po Jej stacie, jednak jeszcze nie teraz, później ,stopniowo ....chociaz ból niestety nie mija tylko czlowiek jakos uczy sie z nim żyć , ale z autopsji wiem ,że nie chcę nie czuć kucia w sercu na myśl o moim tacie , bo to znaczy , że zawsze będziemy kochać swoich Rodziców
Jestem z Tobą...

Do góry