reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe skarby :)

HELLOŁŁŁ..już jezdem kochane...
Rano jak pojechałam,tak teraz wróciłam sobie,heh
BYłąm w szkole,kuzynce małęgo podrzuciłam i pojechałam,umowe podpisaałąm i mam prace na 100% ,na umowie 1444zł brutto czyli 1100 na ręke jakoś...nie jest źle....a ja sie ciesz ebardzo...
Posiedziałąm u kuzynki na kawie do 14,potem do babic,u babci byłą mama moja i wzięła Mateta a ja pojechałąm na miasto sobie jakieś ciuszki kupić,kupiłąm dwie pary sppodni i bluzke....potem do ammy na kawe,obiad,,,a potem do castoramy na frytki poszłyśmyy i otto mój dizonek minął bardzo fajnie,,,był bardzo udany,mam świetny humorek:-D;-):tak::tak::tak::-):-)

no poczytam to bede widziala co u was....

reklama
Kuuurde mówie wam że przechodze ostatnio jekies doły.Wszystko bym zmieniła......
A z tymi cyckami to naprawde bym sobie zmniejszyła. Zawsze nosiłam B ale od ciązy i urodzenia Damiana nosze C a czasem D.Mi sie bardziej podobaja małe cycki a nie takie zwiski jak moje ......Wiadomo deską być też nie dobrze.....ale jak mówia małe jest piękne:-)...No.......
ale jak się nie ma co się lubi to sie lubi co się ma.........

A zmieniając temat ....... to naprawde mogłybyśmy się spotkać ....Kurcze....No Monii bedzie troche trudno......... ale reszta.... wystarczy tylko chcieć!.Jakis weekend......ale jaja by były:-)
Zanamy się juz troszkę .... prawie jakbysmy były prawdziwymi koleżankami....a nie z netu.
Co Wy na to??
A propo Magda w jakiej Ty dokładnie miejscowości mieszkasz?? Bo zapomnialam... gdzie kolo Warszawy??

Witam,

melduję, ze wróciliśmy niestey z urlopu i chyba dobrze bo złapaliśmy trochę słońca a teraz na dworze padaka.
Matik szalał nad morzem kąpał sie chyba z 10 razy dziennie, spał do 10 ( za to chyba mu najbardziej jestem wdzięczna), a my ze znajomymi, którzy byli z nami , wieczorkami piwkowaliśmy :)
Generalnie urlop miałam fajowy.
Jak to u nas mówią, każdy ma taką pogodę na jaką zasłużył, prawda Rondzia :) :-p

Pokatuje was zdjęciami przy chwili.

Witam drugiego Matiego na forum :-)

Pzdr.
Basia

Hej czasem udaje mi się Was podczytać, ale nie zawsze mam czas aby cosik skrobnąc.
ANIA Super zdjecia!!! O liposumpcji to i ja myślałam, ale daruję sobie ;-)
Co do herbatek? sa okropneeeeeeeeee. odstawiłam tak jak ROndzia ;).
Pogoda nawet się poprawia, już 2 dzien bez deszczu. Rondzia przedłuż urlop będzie pogoda :-)

Co do spotkania fajna sprawa, ale ze mną to będą problemy :zawstydzona/y::-p
Tzn będziemy w Polsce na Boże narodzenie, tak planujemy no ale jak wiadomo plany się szybko zmieniaja. także nic nie wiem
buziaczki

Witam Mamuski dawno nie pisalam .
Od piatku 27 lipca mam nareszcie urlop-nie ukrywam BARDZO WYCZEKIWANY:-).
W sobote pojechalismy z Kamilem na Slowacje do Tatralandji bylo superowsko Kamil wymoczyl sie za wszystkie czasy hehehe:laugh2:
pogoda nam dopisala.
Dzis wybieramy sie pod namioty ,troche sie obawialam tego wyjazdu bo wczoraj caly czas lalo, ale dzis na cale szczescie od rana swieci piekne sloneczko:-)
A od 6 sierpnia urlop poswiecamy na kolejny etap budowy naszego domku (mam nadzieje ze pod koniec przyszlego roku sie wprowadzimy)
A co do zmiany swojego wygladu.....o rany duzo bym zmienila:-p

Baśka ty to jednak podła jestes...

a powiedzenie znam wiec twierdze ze stary sie caly rok opierniczal w robocie. Bo przeciez nie ja

Hahaha Monika .....winny sie tłumaczy.... My 11 uderzamy na tydzień nad morze..... zobaczymy prognozy pogody sa ciekawe..... a jak będzie czas pokarze!

Nie podjełyście tematu spotkania.... nie interesuje to Was??
Moniaa co najdalej tylko odpowiedział.....
Ale z was towrzycho...:)

Witam,

Przepraszam za mały odzew, ale jak się pracuje na dwa etaty i gości tatę w domu, to pozostaje mało czasu na przyjemności.

Baska - szczęściaro - pogoda dopisała. Mam nadzieje, że innym też dopisze.
My dopiero we wrześniu będziemy podbijać Italię, głównie Rzym i Sycylię.
Może w środku miesiąca wyskoczymy na dwa dni gdzieś odpocząć.

Temat spotkania - ja nawet za, ale u mnie fatalnie z czasem, szczególnie teraz, bo okres urlopowy i pracujemy z Rafem za dwoje. U nas więc dopiero październik wchodzi w grę, bo dopiero w tedy się rozluźni.

Pozdrawiam,

Sandra noooooo to Sonia chyba szaleje z radości,nie jedno dziecko marzy o takim łożu.
U nas niestety warunki nie pozwalają na takie atrakcje ...niby mamy te trzy pokoje...ale co z tego jak sa klitowate.Ledwo wchodzi szafa komoda i małe łożko.
Fajny prezent naprawdę!

reklama
Witam,

ja na spotkanko się pisze tylko, ze od września Misiek idzie do przedszkola więc tylko weekendowo jesteśmy dostępni.

Rondzia - cwaniaro komórkę zostawiłaś w pracy a ja tu wydzwaniam coby ci nagadać jaką miałam cudną pogodę :)

Pzdr.
Basia

Do góry