reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe skarby :)

reklama
Sonia jest najstarsza w tym towarzystwie:DA tak w ogóle .....spójrzcie dopiero były siedmiomiesięczniaki......a zanim się obejrzymy będziemy świętować roczek.
Pozdrowionka:D

Wszystkiego najlepszego z okazji ukończenia 9 miesiąca!!! Buziaczki dla maluszków! :)
Wczoraj bylismy i chirurga.. pinsetą odciagneła skórkę i wyleciała ropa.. dała mi masć i mam nią smarować codziennie po kąpieli.Mała nie w ogóle nie płakała jak jej tam babka grzebała :). Dzielna dziewczynka hihi. Dostaliśmy skierowanie do lekarza od paznokci nie wiem jak on się fachowo nazywa.. . No ale że cały sierpień będziemy w Polsce to dopiero we wrześniu mamy wizyte. No ale zobaczymy jak będzie wrazie jak nie przejdzie to mam spowroten do chirurga wrócić. Ale ja myślę że będzie oki. :) Pozdrawiam

Tak, Nicol, to ma wielki medal za zachowanie. Sonia to panikara, napewno slyszeliby wszyscy u chirurga, ze Sonia jest w srodku. Naprawde, medal za odwage.
Ciesze sie tez, ze wszystko sie jakos goi, bez chirurgicznych interwencji.

Pozdrawiam,

Witam!
Dziękuje w imieniu Nicole kochane jesteście :-* :-* :-*
Wczoraj zmieniałam małej opatrunek no i ropa już jest na wierzchu dzisiaj powinno to wypłynąć.Mała dzielna że szok mnie się ręce trzęsą jak jej zmieniam opatrunek hehehe.
Pogoda u nas brzydka dzisiaj więc nigdzie nie idziemy a w ogóle ja mam full roboty więc i tak byśmy nigdzie nie poszły.
Nicole dzisiaj dostała coś katarku, myślę że to nic groźnego ale to przez tą pogode bo raz ciepło raz zimno blee.
Oki życzę miłego dzionka, jeszcze tutaj do Was zajrzę:)
Buziaczki dla dzieciaczków! :)

Damian tez złapał katarek.Zwariowane pogody....u nas tez brzydko, wieje okropny wiatr.Pozdrowionka

Cześć !!!
Właśnie przypadkiem znalazłam tą stronę i postanowiłam się zarejestrować.
Mam córeczkę  , ma na imię Nikola - 18 .07 skończyła 9 miesiecy.
od tygodnia ząbkuje i jest przy tym bardzo marudna . Może są jakieś skuteczne sposoby , aby ulżyć jej w bólu ?

reklama
Witam,

Magdawos - miło poznac nową mamę - Mati tez ząbkuje - stosuję Dentinox żel i odrobinke pomaga ale jak ma kiepski dzien to nic się nie da zrobic - ewenualnie odrobinka środka przeciwbolowego - Paracetamolu dla dzieci czy innego

Moniaa brawo dla małej - dzielna dziewczynka mojego Matiego byłoby słychac na całe osiedle przy takim zabiegu - Anka szybko zdrowiejcie.

U nas pogoda w kratkę ale mały jedzie choć na godzinke na spacer żeby się wywietrzyć

Pozdrawiam

Do góry