Jutrzenka, Mamba - trzymam kciuki za przyplyw kaski i za przyszle zakupki, a co do rekawkow to po prostu podetnij i bedzie mial bluzeczki z krotkim rekawkiem
Anc - pufa swietna, potwierdzam, tylko, ze ja teraz na mojej nie siedze...bo usiadz to usiade, ale juz ze wstawaniem troche gorzej hehe
Paja - ja tez nie mam duzo rzeczy do karmienia butelka, chyba z 4-5 butelek (i to tylko dlatego, ze dostalismy za darmo w jakichs promocjach) i sterylizator do mikrofalowki i tyle, moze i jestem naiwna, ale mam nadzieje karmic piersia, a w razie czego to zawsze mozna meza do sklepu wyslac, teraz wszystko dostepne od reki, ja bym sie na Twoim miejscu tym nie zamartwiala, co do plynow do mycia butelek, to ja nic nie kupuje specjalnego, wrzucam do sterylizatora i wszystko czysciutkie
wanienki tez chyba dezynfekowac nie trzeba, dobrze oplukac i po sprawie
i tak na poczatku nie uzywa sie zadnych kosmetykow, tylko ciepla wode, wiec nie ma sie nawet za bardzo co tam osadzac
Erde - albo jak ktos nie bedzie mogl zdobyc mini pojemniczkow, to mozna kupic mini kosmetyki, ktore sa juz teraz dostepne, takie slodkie turystyczne miniaturki
bo tak naprawde to potrzeba nam raptem plyn do twarzy, zel pod prysznic, szampon i odzywke
Sonka - wozio super, bardzo mi sie podoba kolor, tez chcielismy pomaranczowy, ale niestety nie byl w UK dostepny, a jak z rozmiarami Twojego wozia? wejdzie Ci do bagaznika? my tez na to musielismy uwazac...moja kolezanka kupila taki wielki wozek, ze do bagaznika samochodu jej sie nie miescil...
Azorek - tu w Anglii tez nic na pepek sie nie uzywa, all natural
Mallinowa, Musa - podklady podkladami, ja nabylam takie majtki jednorazowe od razu z wkladem...i jak "przymierzylam" to wygladalam jak wielki bobo w pieluszce...seeeexxxiii
Netika - powiem Ci szczerze, ze od samego czytania mnie dreszcz przeszedl..spirytus na gojaca sie rane
myslalam, ze juz sie tego nie uzywa?
Vibeke - plynu zawsze mozesz uzywac tez do mycia naczyn po prostu
nic sie nie zmarnuje, a sila marketingu to na nas wszystkie na pewno dziala, dobra robote robia
Nikola - sliczna posciel, lubie takie zywe kolorki
ja narazie z zakupami zastopowalam, zobacze po baby showerze, co mi jeszcze potrzebne
poza tym jak bede konczyla prace to na pewno dostane jakies prezenty i vouchery, wiec moze z nich dokupie co mi brakuje, z "wiekszych" zakupow to jeszcze hustawka i mata o taka:
Tiny Love Super Mat: Amazon.co.uk: Baby