Nikolaa ja tez wzięłam sobie na spróbowanie 5 szt. tych podkładów Hartmanna. A poza tym bella mama i wspomniany przez którąś z was Absorgyn. Kolorek pościeli super:-)
Emotion no faktycznie niezły zapas masz
Ja mam póki co 4 opakowania po 43 szt. pampersów 1 i 1 opakowanie (coś ponad 100 szt. ale nie pamiętam dokładnie) rozmiaru 2. A potem będziemy może testować inne.
Nikolaa świetne są te ciuszki, napisy na nich powalają
Co do osobnego kosza na ubranka dzieci to tez nie będę kupować, bo po prostu nie mam na niego miejsca.
A to obiecane zdjęcia moich zakupów, chociaż na części nie ma co oglądać
- pieluszki tetrowe, flanelowe, podkłady ginekologiczne, podkłady na łóżko do szpitala, ewentualnie będą potem do łóżeczka albo przewijania, gaziki, majtki jednorazowe i wielorazowe siateczkowe, szczotki do butelek, zestaw do paznokci, szczoteczka+grzebień, czapeczki, skarpetki, etui na smoczki no i sławny płyn do mycia butelek
A od 2 sprzedawcy:
- wkładki laktacyjne, niedrapki, linomag, smoczki, butelki, płatki kosmetyczne, woreczki na zużyte pieluszki, osłonki na sutki, łańcuszki do smoczków, Frida+filtry, termometr do kąpieli.
Czekam jeszcze na przesyłkę z prześcieradłami, kocykami i okryciami kąpielowymi. No i zamówiłam na próbę zachwalane przez was worki próżniowe:-) Teraz brakuje tylko wanienki, łóżeczek, materacy i przewijaka ale to może popatrzę na zbliżających się targach:-)