Jak piszecie o kolorach wózków to mi się przypomniało jak koleżanka opowiadała mi zdarzenie ze szpitala. Leżała na patologii ciąży i trafiła tam dziewczyna praktycznie z ulicy, przyjechała do niej mama i pyta co ma jej przywieźć, ta wymieniła kilka rzeczy i na końcu dodała "i jeszcze jakieś majtki mi kup". Matka pyta jakie, a dziewczyna mówi, że wszystko jedno, zwykłe białe mogą być. A ta mama z takim przejęciem w głosie i lekkim strachem mówi "niee, białe to brudzące"!
dobre
A no fakt faktem sie ubrania kupuje wieksze
Ale i tak jest wysoka corcia twoja,
Pytam wlasnie bo moja siostrzenica poczatkiem sierpnia skonczyla 5 latek, ale ubrania nosi na 110-114 [ma 104 cm wzrostu] i jak zobaczylam ubranka na 140 cm przy twojej corci - to az sie zszokowalam
no widzisz ale mi się wydaje że to tez zależny od budowy dziecka moja Wiki nie jest gruba ale do chudzielców też nie należy jest tak zdrowo okrąglutka ;-):-)
Dziewczyny a ja tak sobie ostatnio myslalam, ze moze wypiszemy sobie BEZ CZEGO NIE PRZEZYLYBYSMY BEDAC W CIAZY, i nie chodzi mi oczywiscie, o rzeczy typu: wsparcie meza, przyjaciele, odpoczynek, ale o rzeczy nabyte droga kupna (ew. wykonane wlasnorecznie w domu). I tak otwierajac liste:
ja owoce przedwszystkim śliwki i kiwi bo pomagaja na kupiki;-):-)
Ja mam 2wu latka (i 4miesiące) i wyobraźcie sobie dziewczyny 98/104 z h&m'u, a czasami spodnie nawet większe, wole kupić 110 i mieć pewność, ze nie będzie miał rybaczek ;-) No to widzę, ze duzego faceta mam u swego boku :-)
no moja Wiki w tym wieku nosiła podobne rozmiary
n&h - to spory facet :-)
Majka teraz wchodzi w rozmiar 122 (6 lat), ale 116 też jeszcze nosi (zwłaszcza z H&M)
tylko twoja chudsza jest od mojej Wiki wiec pewnie tez od tego to zalezy bo wzrostowo podobnie ale moja waży 26-27 kg taka ubita jest strasznie.....
Dziewczyny dziękuję za pomoc.. na was jak zwykle można liczyć
Chyba znalazłam rozwiązanie :-)
jak pisałam mam 2 spacerówki, jedną inglesina u siebie w piwnicy
a drugą u rodziców
i zadzwoniłam do mamy żeby poszła do piwnicy i mi ja wytargała i sprawdziła..
to jest ta: Graco
Zobacz załącznik 490291 Zobacz załącznik 490292
Kaj ma tutaj jakieś 3-4 miesiące
pokrowiec na nóżki do niej mam ale wymyśliłam że kupie tylko gondolę do niej taką przenośną i gotowe. Spacerówka składa się szybciutko i łatwo, więc będzie lądowała w piwnicy a ja z małą w gondoli na górę..
jestem genialna
no i super rozwiązanie :-);-) fajny kolorek tego wóżka
och co ci głupi amerykanie nie wymylślą ale co sie po nich spodziewać jak nawet nie wiedza że Polska ma pleże i dostęp do morza
co do chust i nosidełek to nie małam przy Wiki ale teraz poważnie się na chustą zastanawiam bo jednk mając dwójkę dzieci nie ważne w jakim wieku jest to starsze dobrze mieć wolne ręce czasem
co do wózków 3 kołowych to mnie osobiście srednio sie podobają ale to moje zdanie każdy ma inny gust co do tego jak się je prowadzi to wiem że np. ja miałam gracko 4 kołowy a moja kolezanka miała identyczny gracko tyle że 3 kołowy na pomowanych kołach (w polsce nie dostępny ona kupowała w UK) i jej się super prowadził a mój już nie specjalnie wiec to chyba zalezy od wóżka.....
co do wózków X-lander to ja słyszałam same dobre opinie o nim i są bardzo adne aczkolwiek jak dla mnie za drogie nie stać mnie na 3 w 1 mój by chyba padł na zawał .....
a ja znów zakupowy weekend miałam
kupiłam koplecik do szpitala 56 bo mi jeden brakował przybory do paznokci smoczki wymienne do laktatora butelkę w razie czego i podkładkę do wanienki noi kosz w ikei na przybory i kosmetyki żeby nie leazło wszystko na komodzie porozwalane...
i na allegro kupiłam
pościel
dzisiaj
a w piątek zamówiłam
body i pół śpichy po 2 szt z różnymi napisami ale w tych kolorach w roz. 62
cos takiego
i w tym miesiącu to by było na tyle zakuów dzidziusiowych bo muszę do końca skompletować wyprawkę dla Wiki do szkoły a kasy brak reszta to dopiero we wrześniu w kązdym razie do szpitala mam wszystko i jakby coś się stało to wszystko co najważniejsze mam
a i jeszcze wczoraj ogladaliśmy wózki i już zdecydowaliśmy się na 100% na
Tako Captiva
kolor na 99% taki jak na zdjęciu;-):-)