reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy na zakupach

ja kupilam zwykla wanienke i musialam cos dokupic

Nikola ja nie mowie ze ta gabka nie jest wygodna czy praktyczna ale trzeba ja mocno wyciskac i czesto wymieniac i juz
Wozek niebieski ladniejszy jak dla mnie

reklama
nikolaa zakupy udane. kolor wózka bardzo się mi podoba :tak:jeżeli rzeczywiście jest jeszcze bardziej soczysty to extra! a ta pościel jak widzę jest bardzo popularna, bo piękna jest i tyle

ja chyba muszę dokupić kilka rzeczy na 56/62 bo dzisiaj z koleżanka przejrzałyśmy i mam tylko 7 kompletów.. mało trochę
za to na 68 mam 4 worki

co do koloru wózka jeszcze to mi się podoba jeszcze
taki
Zobacz załącznik 490748

ten kolor jak dla mnie rewelacja, i dla dziewczynki i i dla chlopca.

paulawawa ja mialam cos podobnego tylko z fischer price taka tylko niebieska siateczke uzywalam jak mial jeszcze pepowinke a pozniej juz bez sie kapal
2548327846.jpg

2548327846_2.jpg

Nikola sliczne zakupy :) Kolor wozeczka ja tez chcialam bardzo blekitny - taki jak pokazalas - ale zdecydowalam sie na fiolet - bo dla dziewczynki taki ostry blekit? A gabeczke tez kupilam taka sama :D Boje sie bo kapac bede sama - wiec musialam cosik takiego kupic.Charlois a juz dostalas posciel? Jak z kolorem > Taki jak na zdjeciu ?

arwen
user-offline.png

Też się nad nią zastanawiałam,ale ostatecznie wygrała tamta.
Sztywne leżenie chyba przeważyło.

oluska88
user-offline.png

Ciekawy komplet.

Ja się przyznam, że moja mała nie korzystała z pościeli dla maluszka, a to dlatego, że nie wiedzieć czemu ciągle się z niej rozkopywała i w kółko spała odkryta.
Także kupiliśmy, ale nie korzystaliśmy niestety

Ja kupiłam sobie właśnie takowe spodnie ciążowe.
Trochę mam obawy żeby były dobre, ale mam nadzieję, że będą.
img4680gn.jpg
Bo te co mam zrobiły się za małe, trochę cisną pod brzuchem :/
Także muszę zamienić na większy model .
Poza tym mam tylko 1 parę, więc tak trochę mało :/
Najlepsze to jest to, że nie mam żadnych spodnie na okres po ciążowy.
Bo w swoje to nie mam nawet szans się zmieścić, także znowu będę musiała na jakiś czas wymienić garderobę.

No i przekonałyście mnie nareszcie do tych worków próżniowych i na próbę zamówiłam 3 sztuki.
Zobaczymy jak to się tam sprawuje w praktyce :)

Ostatnia edycja:
Nikolaa, super zakupy:-) I gratuluję decyzji w sprawie wózka.

arwen, ta firma "Ewa Klucze", o której pisała Nikolaa, jest też dostępna na Allegro.

oluska, bardzo fajny zestaw.

Z ubrań ciążowych to też już nic więcej nie planowałam, bo trochę w międzyczasie kupiłam, a trochę dostałam, ale niestety mój kuper postanowił się rozrosnąć i przestał się mieścić w niektóre z nich:baffled: Brzuch też, no ale do brzucha pretensji nie mam. A że jeszcze 2 miesiące muszę w czymś chodzić, to kupiłam ostatnio jeszcze jedne spodnie (takie beżowe zwężane cygaretki 7/8) i t-shirt (w marynarskie paseczki) w H&M.

reklama
Mi udało się kupić w lumpku 1 super tunikę h&m mama.
Jest idealna i na ciążę i do karmienia, bo ma takie wstawki, że można w niej karmić.
Także z rzeczy ciążowych, to kupiłam w sumie 2 pary spodni i 1 tunikę i to wszytko.

Do góry