reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy na zakupach

ja kupiłam ostatnio bazę isofix do fotelika i czekam na nią z utęsknieniem :-)
właściwie brakuje już tylko biustonosza do karmienia (ma dwa, ale nie bawełniane, więc na sam początek muszę kupić jeszcze taki )
od Mamy dostałam fajne dwie bawełniane koszule, sama kupiła dwie, więc luz,
no i coś na brodawki, takie drobiazgi tylko zostały

aha , no i kupiłam materiały, a Mama zabrała je do znajomej krawcowej, która uszyje mi nowiutką pościel do kosza Mojżesza, będę miała kołyskę jak nową i z dwoma pościelami, bardzo się cieszę :-)

reklama
Dziewczyny jak zawsze kupiłyście i zamówiłyście same słodycze :-) Ja tak jak sobie obiecałam po powrocie zabieram się za zakupy właśnie buteleczki, smoczka, pieluszek tetrowych, szczoteczek itp. Obiecałam Olusiowi, że on będzie mógł wybierać więc chyba przejdziemy się po sklepach, a jak wyboru nie będzie to na allegro też może sam wybierać :-)

Tak czytam, że macie już prawie skompletowane wyprawki dla Maluchów i się wziełam też ostro:-) Zamówiłam wczoraj zestaw startowy butelek Tommee Tippee, smoczek uspokajający, termoopakowanie, majtki poprorodowe, podkłady, termometr do wanienki, czpeczki i rękawiczki niedrapki do szpitala, szczotkę z miękkim włosiem dla dziecka i jeszcze pare innych drobiazgów. I tak jestem jeszcze daleko za Wami. W sierpniu znów coś kupię, żeby nie wszystko na raz;-)

jak tak was czytam to kurcze widzie ze jeszcze w tyle jestem mam tylko ciuszki dla malego. Pościeli brak, koszule jedna i butelek nie mam. Musze w sierpniu zaczac cos kupowac. bo nie zdaze

siostro dziekuję za info jestem na nią turbonapalona!!!!

przeczytałam w poście Oluśki, że kupiła termoaktywne majtki poporodwe i najpierw zaczęłam się zastanawiać co to jest a dopiero potem wpadłam żeby jeszcze raz przeczytać co Oluśka rzeczywiście napisała.

No kisiel maksymalny

eh kisiel to mało, przeczytałam że w Lidlu, a tu d........... Kauflanda tu nie mam buuuuuuuuuuuuuuu

Ostatnia edycja:
reklama
siostro dziekuję za info jestem na nią turbonapalona!!!!

przeczytałam w poście Oluśki, że kupiła termoaktywne majtki poporodwe i najpierw zaczęłam się zastanawiać co to jest a dopiero potem wpadłam żeby jeszcze raz przeczytać co Oluśka rzeczywiście napisała.

No kisiel maksymalny

eh kisiel to mało, przeczytałam że w Lidlu, a tu d........... Kauflanda tu nie mam buuuuuuuuuuuuuuu

Proszę, w Lidlu były ostatnio takie na wannę i na kaloryfer, myślę, że za czas bliski będą i takie!
A w tym poście Oluśki to coś jest, bo ja też tak przeczytałam Zobacz załącznik 485442

Do góry