reklama
mi wczoraj Pan listonosz przyniósł koszule:
KOSZULA NOCNA CIĄŻOWA KARMIENIA KRÓTKI RĘKAW L /XL (2474422613) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
też potwierdzam, że super. fajna miła bawełna, ładny krój i kolory.
i szlafrok
Szlafrok *** Z KAPTUREM *** różowy L/XL (2486309397) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
napisane, że używany, ale kupiony był chyba właśnie na pobyt w szpitalu i sprzedany chwile później, bo stan idealny
KOSZULA NOCNA CIĄŻOWA KARMIENIA KRÓTKI RĘKAW L /XL (2474422613) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
też potwierdzam, że super. fajna miła bawełna, ładny krój i kolory.
i szlafrok
Szlafrok *** Z KAPTUREM *** różowy L/XL (2486309397) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
napisane, że używany, ale kupiony był chyba właśnie na pobyt w szpitalu i sprzedany chwile później, bo stan idealny
Mallinowa_Paula
Fanka BB :)
kurcze blade ale was poczta polska stroi
dokładnie!
Mamba_2008
Bubusiowa Mama:)
A do mnie dzisiaj kurier przyjechał dla odmiany z kamieniem filipińskim do akwarium męża
Ale jutro będzie kolejny i oczywiście czekam na staniki do karmienia, butelki TT, pieluszki tetrowe i flanelowe, wkłąd do wanienki, czapeczki, cążki i szczoteczkę z grzebykiem
Ale jutro będzie kolejny i oczywiście czekam na staniki do karmienia, butelki TT, pieluszki tetrowe i flanelowe, wkłąd do wanienki, czapeczki, cążki i szczoteczkę z grzebykiem
arwen już o tym rozmawiałyśmy, przejrzyj temat, dziewczyny podały kilka linków nawet
przepraszam ale mnie chwle nie bylo poszukam dzieki
Anć i jak rozmiarowo odpowiada. podoba mi sie.
emotion_sickness
mama szkrabusia =)
A ja dzis dostalam posciel w koncu
Do meza sie smialam ze ''mloda bedzie wygladac jak w fabryce cukierkow'', ladny zywy kolor poscieli
I jAK mialam lozeczko rozlozone w pokoju juz a w lozeczku zakupy skladowalam
- to dzis zakupy poszly pod lozeczko a posciel ''wstepnie'' rozlozylam.
Wiem ze trza bedzie wyprac wczesniej itd, ale siostrzenica przynajmniej poczula ze cos dla dzidzi zrobila.
Cos czuje ze beda klopoty nie male z nia i ze bedzie zazdrosna
Chyba musze looknac na watek 'starszych dzieci' i zobaczyc poszukac czegos w tym temacie :///
Do meza sie smialam ze ''mloda bedzie wygladac jak w fabryce cukierkow'', ladny zywy kolor poscieli
I jAK mialam lozeczko rozlozone w pokoju juz a w lozeczku zakupy skladowalam
- to dzis zakupy poszly pod lozeczko a posciel ''wstepnie'' rozlozylam.
Wiem ze trza bedzie wyprac wczesniej itd, ale siostrzenica przynajmniej poczula ze cos dla dzidzi zrobila.
Chyba musze looknac na watek 'starszych dzieci' i zobaczyc poszukac czegos w tym temacie :///
reklama
ale siostrzenica przynajmniej poczula ze cos dla dzidzi zrobila.
a dlaczego ty się tym przejmujesz? Na ile pozwolisz dziewczynce przy dziecku to twoja decyzja a resztą to się rodzice powinni zająć i wytłumaczyć co i jak. Wybacz ale nie rozumiem twoich obaw dotyczących siostrzenicy. Swoje starsze dziecko to tak ale inne.. hmmm...
Podziel się: