emotion_sickness
mama szkrabusia =)
kochane moze glupie pytanie: ale powiedzcie mi ile pieluszek trzeba kupic [tetrowych]? pampersow bede uzywac, ale tak do ocierania i podkladania pod dzidziolke moja?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja dziś galopowałam przez sklepy i sprawdzałam wszystkie skarpety ;-) i nie ma 100%, ale ja się nie gniewam na to drobne niedopatrzenie ;-) Bodziaki i to co przy ciele tylko setki!!muszę przyznać się do błędu - na pytanie o skarpetki napisałam, że oczywiście 100% bawełny powinny mieć, ale nie dawało mi to spokoju i zaczęłam sprawdzać i .... maja te kilka % eleastanu np. przepraszam za wprowadzenie w błąd - natomiast ubranka kupuje tylko 100% bawełny - jeśli chodzi o bodziaki i to co na ciałko - to nie ma innej opcji u mnie :-)