reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy na zakupach

reklama
mimii śliczne ciuszki
patrycja o Tako słyszałam bardzo dużo dobrych opinii, no i na żywo całkiem ładnie wygląda. Nawet M brał go po uwagę, no ale ja uparłam się na Mutsy transportera :sorry2:

Ja jeszcze na żywo nie oglądałam żadnego, ale na chwilę obecną chyba najbardziej podoba mi się Implast Bolder. Po obronie zamierzam zająć się już tym tematem na poważniej. Pojeździć po sklepach, poczytać opinie itp.

patrycja ja sie przymierzalam jak bylam na urlopie do tego wozka Wózek 3w1 maked q12 (2374232132) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. no ale teraz z wiadomych wzgledow raczej go nie kupie bede szukac gondoli do tego co mam ew pozycze wozio z gondola od kolezankai na czas zimy....a ten sie prowadzi rewelacyjnie ma superasne zawieszenie no zakochalam sie w tym Q12 :tak::-) szkoda ze juz ich nieprodukuja i jedynie uzywany moizna dostac bo nowych w sklepie juz nie bedzie:dry:

Widzę, że temat wózków powraca.
Myślałam już, że będę wybierać między dwoma - Mikado Aston a Jedo Fyn, ale przyplątał mi się ostatnio ten:
Wózek wielofunkcyjny BabyActive Jet col.23
Oprócz wszystkiego co w nim potrzebuję, ma też aluminiowy stelaż, dzięki czemu razem z całą gondolą waży tylko 10kg. No a cenowo mieści się między tymi dwoma wcześniejszymi.
Oglądała go już na żywo i wygląda super, muszę tylko jeszcze sprawdzić jak się nim jeździ.

hej
musze powiedziec ze jesli chodzi o przedmioty dla bejbika, to pierwsze koty za płoty...
wczoraj kupilismy łóżeczko z materacem (nieobsiusianym) w zadawalającym mnie stanie za 100zeta. A parę dni wczesniej na ang ebayu kupiłam torbę skip hop z dwoma kieszeniami na wózek. W PL jest ona do dostania za ok 240zł, a na ebayu.uk jedna zostala wylicytowana za 30 funtow(ok 160-170zł). Koleżanka mi ją poleciła, powiedziala ze jest bardzo pakowana i dobrze sie trzyma na wózku :cool2:

Ja nadal jestem za gondolą ROAN Marita, te 3w1 już mi się tak opatrzyły jakoś, że chyba żaden mi się tak do końca nie podoba. Pełno różnych firm, jeden wózek podobny do drugiego.. Nie wiem jeszcze na jaką spacerówkę się zdecyduję, ale mam już pewne typy i wiem czego oczekuję.
Mam jeszcze czas to zdążę coś wybrać ;-)

reklama
Dzieuszki ja tu nie mogę wchodzić zaś same cudeńka :-p:-)

Ja rozkminiam łóżeczko czy któraś z mam może mi doradzić jakie jest najlepsze takie drewniane,z kołyska czy bez,z szuflada czy bez, a moze takie kojce z siateczki? mialam miec łóżeczko od siostry ale jak je oglądnęłam to już nie chce :no: teraz muszę jakieś kupić .Znalazłam ciekawa oferte

ŁÓŻECZKO DZIECIĘCE MATERAC POŚCIEL + 3 GRATISY (2357541856) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

i zastanawiam sie gdzie jest haczyk.Może to jakiś badziew.Bo za tanio.
A wy jakie macie łóżeczka? czy kołyska to fajny pomysł? :sorry2:

Do góry