reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy na zakupach

reklama
Nie macie wrażenia, że ciążowe rzeczy dostępne w sklepach to jakieś wielkie są? No ja rozumiem, że muszą być szersze w brzuchu, ale żeby zaraz takie wielkie worki szyć?
W dodatku ja mam naprawdę średni rozmiar, bo noszę 38/40, a i tak kupa tego typu ciuchów jest na mnie po prostu za wielka, ale co mają powiedzieć dziewczyny, które noszą 34 albo 36?
A oni moze zmieniaja rozmiarowke zeby nas calkiem nie dolowac juz :)

Ja w sumie tez nosze tak rozmiar 40/42 [12/14] 'do brzucha' bo brzuch to juz pewnie z 48/50 [20/22] :D
i gdy spodnie biodrowki to tylko oponka i beboch wystaje :p a inne spodnie to trzeba sieksze kupowac i za luzne na tylku :(
Ale ja nawet jak nie w ciazy jestem to brzuch mam jak w ciazy odstajacy :)

jutrzenka - śliczności, piękne biele u błękity :)

malinova - śliczne spodeneczki

dziewczyny, no to mnie przestraszyłyście, bo poprosiłam mamę, żeby w tym Lidlu kupiła mi legginsy Lki, bo przed ciążą spodnie nosiłam 40-42 (ja to raczej cycata niż "dupiata" jestem), a Wy tu piszecie, że te mniejsze są za duże na kogoś kto te 42 miał, o matko, będą legginsy - pumpy?

zaraz wstawie, bialo niebieską kolekcję

to moje wczorajsze zakupy w Lidlu i dzisiejsze zakupy w 5-10-15. Te dzisiejsze wybieralam tylko z przecenionych. Wiecej bylo dla dzdewczynek i tez takich dla chlopcow ale w rozmiarze 74-80 to nie bralam bo nie wiem co mam po kubie. Jak zrobie przeglad to bede kupowac. Duzo bylo fajnych rzeczy ale po normalnych cenach i uznalam ze jeszcze beda wyprzedawac do porodu to cos moze wyhacze. A jak nie to juz we wrzesniu dokupie jakies ubranka juz te w ktorych sie w sklepie zakocham.

Mam jeszcze zamiar jechac do Smyka i Besty Plus dlatego powoli kupuje zeby nie nakupic jak glupia.

ps te body na gorze na drugim zdjęciu sa z wzorkami, tzn jedne w paski drugie z czyms tam ale na zdjeciu nie widac

To poszalałaś ładnie,ubranka oczywiście cudniaste
jutrzenka ale słodkie niebieskości

na mnie też te legginsy 40/42 są za duże ale kto wie może za miesiąc, dwa

a to moje gacie

Zobacz załącznik 468237
Piękne te gacie ;-)

Jak mnie nie usuną z allegro, to zbankrutuję :-), dzisiaj kupiłam rozpinane bodziaczki z Nexta : szare i grafitowe paseczki

i1mmmb.jpg

4qpjb9.jpg

reklama
Sonka cudoooooooooo ,.
A to moje zakupy sprzed tygodnia.Oczywiście biorę dla dziewczynki i dla chłopca bo nie wiem kto w brzuszku siedzi

Uploaded with ImageShack.us

Wczoraj pokupowałam dużooo nowych,ale fotek jeszcze nie porobiłam.Dziś kupiłam butelki i smoczki :-D

Do góry