reklama
klaczek2004
Fanka BB :)
Elutka, wierze ze Twojemu maluszkowi pasuje, pewnie wielu innym dzieciom tez, tylko nie wiem, jak z niego pic. Sprobowalam i bolalo mnie podniebienie przez dluzsza chwile. Trzeba niezle pociagnac
klaczek z tego co ja zauważyłam to dziubek trzeba głęboko wsadzić do buźki. Ja jak próbowałam miałam podobne uczucie jak Ty, dopiero jak wsadziłam głębiej było lepiej. Zupełnie jak ze ssaniem z piersi Może popróbujcie jeszcze z maluszkiem
vinga89
mamusia syneczków
a my od wczoraj pijemy z tego kubka TT tego na którego narzekałam. małemu po brodzie leci picie ale pije
hej dziewczyny,ja nie planowałam kupować wózka parasolki bo mamy fajną spacerówkę ale ponieważ mamy troche wyjazdów przed sobą a bagażnik ma swoje ograniczeniato spontanicznie poszlismy do entliczka zobaczyć jakieś wózki i kupiliśmy taki:Wózek spacerowy MILO-Easy Go + PARASOLKA+UCHWYT!!! (3417252505) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ,kosztował 200zł w entliczku i jest świetny,jestem mega zadowolona i niczym właściwie nie rózni się od drogich maclarenów,także jakby któras z was poszukiwała to polecam,super sie jeździ:-)dałam zdjęcie z allegro bo nie moge go znaleźć na stronie entliczka;-)
emotion_sickness
mama szkrabusia =)
moja mloda w koncu chycila sie picia z butli ' menchaster united' ktora dostakam gdzies w gratisie.. tak to na te upaly nie pila nic!!!!
chwilowo - ze wzgledu na wage mam fotelik od kolezani 0_18 kg wiec i ja i mloda zadowolona
chwilowo - ze wzgledu na wage mam fotelik od kolezani 0_18 kg wiec i ja i mloda zadowolona
Do nas nareszcie dotarł fotelik, Maxi Cosi Tobi Divine Denim. Ciężko było zdobyć ten kolor przez co czekaliśmy troszkę dłużej, ale warto było Zamontowany zostanie dopiero w sobotę, ale młodego już wsadzałam i chyba mu się spodobał
panziorka1980
Eliana- garnituru dość długo szukałam, bo zawsze mi coś nie odpowiadało, a ten wydał mi się całkiem całkiem i jestem z niego zadowolona. Zamówiłam na allegro
5cz Garniturek do Chrztu komplet chrzest roz 74 (3434461332) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
buty chcialam kupić w smyku, ale..żenada-same kapcie atłasowe, więc przez przypadek weszłam do coccodrillo i wpadły mi w oko takie, ala mokasynki, super mały w nich wygląda
http://pl.coccodrillo.eu/product/77568/Buty/OBUWIE_TEKSTYLNE/OBUWIE_TEKSTYLNE.html
zobaczymy jak się będzie prezentował w sobotę
5cz Garniturek do Chrztu komplet chrzest roz 74 (3434461332) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
buty chcialam kupić w smyku, ale..żenada-same kapcie atłasowe, więc przez przypadek weszłam do coccodrillo i wpadły mi w oko takie, ala mokasynki, super mały w nich wygląda
http://pl.coccodrillo.eu/product/77568/Buty/OBUWIE_TEKSTYLNE/OBUWIE_TEKSTYLNE.html
zobaczymy jak się będzie prezentował w sobotę
Eliana
Październikowa mama 2012
Dzięki Naprawdę fajny garniturek, a Filip na pewno będzie w nim świetnie wyglądać No ja też mam problem z ubraniem Olafka do chrztu bo ogólnie mi się nie podobają te komplety. Zawsze coś w nich jest nie tak, a ten co kupiłaś jest fajny. Nawet nie przepadam za muchami i zastanawiałam się czy nie zamienić jej na krawat No zobaczę jeszcze ;-)
A wracając do tematu fotelików samochodowych to czy ktoś może kupił foteli montowany tyłem do kierunku jazdy? Ja się właśnie nad takim zastanawiam i mam już wybrane dwa modele i została tylko przymiarka.
A wracając do tematu fotelików samochodowych to czy ktoś może kupił foteli montowany tyłem do kierunku jazdy? Ja się właśnie nad takim zastanawiam i mam już wybrane dwa modele i została tylko przymiarka.
reklama
klaczek2004
Eliana, a nie obawiasz się że Olaf będzie się nudził i marudził w takim foteliku? Wiem, że bezpieczeństwo jest ważniejsze, ale jazda z marudzącym maluchem to koszmar.
Podziel się: