reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy na zakupach

Ja powoli zaczynam polowanie na promocje:) w weekend upolowałam 5pak body w mothercare za 45zł przecenione z 89, także zakup udany. Wzięłam już na wyrost 12-18msc. Teraz szukam jakiegoś dresu, macie pomysł gdzie kupię jakiś fajny? Najlepiej z Disney'a :):)

reklama
Elutka skoro jesteś z Krakowa to powiem Ci że w futurze jest smyk w którym ostatnio upolowałam pare fajnych rzeczy mocno przecenionych:-)jest dużo ciuchów w normalnych cenach ale jak sie dobrze poszuka to znajduja sie tanie perełki;-)dresy też są w cenach ok 60zl ale znalazłam też za 35zł.

Elutka no bardzo fajna cena za te bodziaki, namówiłaś mnie jednak i na zakupy w krk :tak:
Eliana czaderski wózek! Trochę mi się z odkurzaczem skojarzył:-p ale design naprawdę fajny, i kolor świetny, tylko cena... My tu na "wczasach" u babci używamy pożyczonej parasolki coneco polo i powiem wam że jak miałam jakiś uraz do lekkich wózków tak teraz jestem zachwycona. Wiadomo na jesień i zime nasz x lander będzie w sam raz ale teraz super sie śmiga tym coneco.

Elutka, w C&A są fajne ubranka Disneya, ale nie wiem czy całe dresy są. Może looknij na ich stronę. Fajna wyprzedaż ubranek jest w Tesco, ja kupiłąm parę rzeczy w 5 10 15 - czaiłąm się na dresik szary welurkowy no i udało się:)

Hehe, dopiero pomyślałam, że skoro kupiłąś na allegro, to już ci nie potzrebny:szok:

chciałam wam tylko napisać, że fotelik, który kupiliśmy dla małego(maxi cosi priori) spisuje się super w trakcie jazdy:tak:mały jeżdżąc w nosidełku wrzeszczał, o jeździł tyłem, a w tym foteliku jest zadowolony na maksa, jak zaśnie wystarczy 1 ruch ręki i już sobie smacznie leży, głowa mu się nie buja na boki..polecam naprawdę
teraz poszukuję garnituru na chrzest..dziewczyny, a czy poza świecą to kupowałyście też szatkę do chrztu? pytam, bo u nas jakoś nie wszyscy to robią, a ja nie wiem czy to potrzebne:sorry2:

Ostatnia edycja:
panziorka super, że się sprawdza fotelik:) My się jednak zdecydowaliśmy na Tobi, jakoś nie przekonuje mnie zagłówek osobno. Na wakacje w tym roku nie jedziemy więc rozbiliśmy skarbonkę wakacyjną z której kupimy fotelik:) poza tym upatrzyłam sobie kolor, którego Priori nie ma:( taki: Fotelik Maxi-Cosi Tobi Divine Denim 9-18kg - Ceneo.pl i znalazłam taniej w sieci(tutaj tylko kolor pokazuję:)
klaczek patrzyłam na stronie C&A na te dresiki, ale są po 99zł

Ostatnia edycja:
My odebraliśmy nasz fotelik - Romer King Plus - jest naprawdę fajny. Mała rozsiadła się jak królowa, dobrze jej się spało, główka nie opadała jej. Mógłby się trochę bardziej odchylać, ale i tak jest fajny:-)także zakup udany. No i zamówiłam spacerówkę parasolkę - ta Nuna to moja miłość, ale mąż mnie pzrekonał, że trochę za droga jak na takie sporadyczne użytkowanie. No i będzie 4baby Shape. Żaden cud, ale ma wszystko co potrzeba (budka mogłaby nyć większa)- no i cena 250 zł:szok: Zobaczymy jak się sprawdzi w terenie.
I jeszcze odnośnie niekapków - kupiłąm ten Nuka któy polecałyście. I tylko nie miejcie mi tego za złe, ale jest okropny. Nawet mi się ciężko pije, nie mówiąc już o małej. Także chyba kolejny niepotrzebny gadzet do kolekcji.

reklama
no a ja właśnie planowałam kupić tego Nuk'a:baffled: w sumie to jak wam już pisałam mamy TT i mały z niego super pił, ale w momencie, kiedy moja mama zaczęła mu serwować wodę mineralną prosto z 1,5 l butelki to znowu mam problem:angry: mały napije się tylko z butelki, szklanki, albo butli ze smoczkiem-ale muszę mu to podać, bo sam wgl nie jest zainteresowany:baffled:

Do góry