Ja powoli zaczynam polowanie na promocje w weekend upolowałam 5pak body w mothercare za 45zł przecenione z 89, także zakup udany. Wzięłam już na wyrost 12-18msc. Teraz szukam jakiegoś dresu, macie pomysł gdzie kupię jakiś fajny? Najlepiej z Disney'a
reklama
Elutka skoro jesteś z Krakowa to powiem Ci że w futurze jest smyk w którym ostatnio upolowałam pare fajnych rzeczy mocno przecenionych:-)jest dużo ciuchów w normalnych cenach ale jak sie dobrze poszuka to znajduja sie tanie perełki;-)dresy też są w cenach ok 60zl ale znalazłam też za 35zł.
Elutka no bardzo fajna cena za te bodziaki, namówiłaś mnie jednak i na zakupy w krk
Eliana czaderski wózek! Trochę mi się z odkurzaczem skojarzył ale design naprawdę fajny, i kolor świetny, tylko cena... My tu na "wczasach" u babci używamy pożyczonej parasolki coneco polo i powiem wam że jak miałam jakiś uraz do lekkich wózków tak teraz jestem zachwycona. Wiadomo na jesień i zime nasz x lander będzie w sam raz ale teraz super sie śmiga tym coneco.
Eliana czaderski wózek! Trochę mi się z odkurzaczem skojarzył ale design naprawdę fajny, i kolor świetny, tylko cena... My tu na "wczasach" u babci używamy pożyczonej parasolki coneco polo i powiem wam że jak miałam jakiś uraz do lekkich wózków tak teraz jestem zachwycona. Wiadomo na jesień i zime nasz x lander będzie w sam raz ale teraz super sie śmiga tym coneco.
Upolowane na allegroSUPER DRES, DISNEY, ROZM. 9 -12 MIES. (3404908078) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. !
debi wiem, że tam jest wielki Smyk tylko że ja nie zawsze dysponuję autem, a inaczej ciężko się tam dostaćtak czy inaczej dziękuję za info
debi wiem, że tam jest wielki Smyk tylko że ja nie zawsze dysponuję autem, a inaczej ciężko się tam dostaćtak czy inaczej dziękuję za info
Ostatnia edycja:
klaczek2004
Fanka BB :)
Elutka, w C&A są fajne ubranka Disneya, ale nie wiem czy całe dresy są. Może looknij na ich stronę. Fajna wyprzedaż ubranek jest w Tesco, ja kupiłąm parę rzeczy w 5 10 15 - czaiłąm się na dresik szary welurkowy no i udało się
Hehe, dopiero pomyślałam, że skoro kupiłąś na allegro, to już ci nie potzrebny
Hehe, dopiero pomyślałam, że skoro kupiłąś na allegro, to już ci nie potzrebny
panziorka1980
chciałam wam tylko napisać, że fotelik, który kupiliśmy dla małego(maxi cosi priori) spisuje się super w trakcie jazdymały jeżdżąc w nosidełku wrzeszczał, o jeździł tyłem, a w tym foteliku jest zadowolony na maksa, jak zaśnie wystarczy 1 ruch ręki i już sobie smacznie leży, głowa mu się nie buja na boki..polecam naprawdę
teraz poszukuję garnituru na chrzest..dziewczyny, a czy poza świecą to kupowałyście też szatkę do chrztu? pytam, bo u nas jakoś nie wszyscy to robią, a ja nie wiem czy to potrzebne
teraz poszukuję garnituru na chrzest..dziewczyny, a czy poza świecą to kupowałyście też szatkę do chrztu? pytam, bo u nas jakoś nie wszyscy to robią, a ja nie wiem czy to potrzebne
Ostatnia edycja:
panziorka super, że się sprawdza fotelik My się jednak zdecydowaliśmy na Tobi, jakoś nie przekonuje mnie zagłówek osobno. Na wakacje w tym roku nie jedziemy więc rozbiliśmy skarbonkę wakacyjną z której kupimy fotelik poza tym upatrzyłam sobie kolor, którego Priori nie ma taki: Fotelik Maxi-Cosi Tobi Divine Denim 9-18kg - Ceneo.pl i znalazłam taniej w sieci(tutaj tylko kolor pokazuję
klaczek patrzyłam na stronie C&A na te dresiki, ale są po 99zł
klaczek patrzyłam na stronie C&A na te dresiki, ale są po 99zł
Ostatnia edycja:
G
guest-1673535084
Gość
Panziorka my tez zadowolone z priori. Nikoska siedzi dumna jak krolowa
klaczek2004
My odebraliśmy nasz fotelik - Romer King Plus - jest naprawdę fajny. Mała rozsiadła się jak królowa, dobrze jej się spało, główka nie opadała jej. Mógłby się trochę bardziej odchylać, ale i tak jest fajny:-)także zakup udany. No i zamówiłam spacerówkę parasolkę - ta Nuna to moja miłość, ale mąż mnie pzrekonał, że trochę za droga jak na takie sporadyczne użytkowanie. No i będzie 4baby Shape. Żaden cud, ale ma wszystko co potrzeba (budka mogłaby nyć większa)- no i cena 250 zł Zobaczymy jak się sprawdzi w terenie.
I jeszcze odnośnie niekapków - kupiłąm ten Nuka któy polecałyście. I tylko nie miejcie mi tego za złe, ale jest okropny. Nawet mi się ciężko pije, nie mówiąc już o małej. Także chyba kolejny niepotrzebny gadzet do kolekcji.
I jeszcze odnośnie niekapków - kupiłąm ten Nuka któy polecałyście. I tylko nie miejcie mi tego za złe, ale jest okropny. Nawet mi się ciężko pije, nie mówiąc już o małej. Także chyba kolejny niepotrzebny gadzet do kolekcji.
reklama
panziorka1980
no a ja właśnie planowałam kupić tego Nuk'a w sumie to jak wam już pisałam mamy TT i mały z niego super pił, ale w momencie, kiedy moja mama zaczęła mu serwować wodę mineralną prosto z 1,5 l butelki to znowu mam problem mały napije się tylko z butelki, szklanki, albo butli ze smoczkiem-ale muszę mu to podać, bo sam wgl nie jest zainteresowany
Podziel się: