reklama
malinova - fajnie tak kupować takie maleńtaski, co?
no uwielbiam te malutkie ubranka
Malinova super ciuszki. Chłopięce bardziej czy mi się wydaje?Ja jutro chyba też pójdę coś upolować chociaż ciężko wybrać uniwersalne
no chłopięce chyba ale szybciej ubiorę dziewczynę w chłopięce niż w chłopca w dziewczęce. Swoją drogą nasze maluchy urodzą się o takiej porze roku, że większość społeczeństwa będzie je oglądać w puchowych kombinezonach opatulonych w śpiworki, a w domu to oby było ubrane i w miarę czyste
malinova widze ze na chlopca sie szyklujesz
napalilam na wozki stokke ale sa meeega drogie i chyba maz zbytnio nie pala do niego miloscia ehhh wydaje mu sie babski potem mowil ze jak taczka i on tego prowadzic nie bedzie na spacer
szykuję się ale po wczorajszym usg mam coraz większe wątpliwości
ja bardzo bym chciała krzesło stokke to, które rośnie wraz z dzieckiem super sprawa
mimii
Fanka BB :)
Dziewczyny a rozglądając się za wózkami to chcecie je kupić już teraz czy tak robicie rozeznanie?? Ja z Olusiem kupiłam dopiero po porodzie, ale teraz kupujemy drugi bo z tamtego nie byłam zadowolona. I teraz planuję kupić tak chyba pod koniec ciąży (sierpień-wrzesień). Oczywiście wcześniej rozejrzę się, pooglądam je itp, bo wiem, że pod koniec to na pewno będzie już ciężej i nie będzie mi się tak chciało, chodzi mi tylko o sam zakup.
emotion_sickness
mama szkrabusia =)
Ja kupilam w niedziele wiczorem, to moze tez bedzie juz juzemotion zamówiłam w sobotę wieczorem, a przyszła we wtorek. Niedzieli nie liczę, czyli 2 dni.
Sie moge spodziewac dzis pewnie telefonu od mamy na jakie glupoty znowu pieniadze wydaje Albo jutro w Polsce jak bede to mi sie oberwie
mimii- ja sie tylko tak rozgladam, bo akurat jade do Polski i bede musiala zadeydowac czy tam wozek kupie i mi go ktos przywiezie, czy tutaj kupowac. Ale konkretny zakup to jak bede w Polsce kupowac to w czerwcu [wtedy tam bede ] a jak tutaj to koncem wakacjii.
azorek84
mama Amelii 2009
ja z wozkiem zamierzam sie wstrzymac jak najdlozej w sumie to mam zgryz...sa woziole ktore baaardzo mi sie podobaja z drugiej str wiem ze moga byc niepraktyczne dla nas ciezkie i po zlozeniu wielkie i dwa ze mam amelki spacerowke kupiona niedawno bo stara sie rozleciala juz i do niej moge i fotelik i gondole dopiac wiec sie zastanawiam co zrobic....a ten stokke tak mi sie podoba ze dams ie za niego posiekac hihi choc pewnie znajde jeszcze z 15 innych w ktorych sie zakocham
fasolek2007
mamy lipcowe'07 pasjonatka ;)
Mnie spodobał się ten:
Jane Reverse Slalom + Osłonka + Torba + Folia (2222282899) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ale my bedziemy kupować samą spacerówkę,bo maluch będzie jezdził narazie w gondoli i foteliku na stelażu z X-landera po Amelii ,bo spacerówka po niej się już nie nadaje...
Jane Reverse Slalom + Osłonka + Torba + Folia (2222282899) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ale my bedziemy kupować samą spacerówkę,bo maluch będzie jezdził narazie w gondoli i foteliku na stelażu z X-landera po Amelii ,bo spacerówka po niej się już nie nadaje...
reklama
emotion_sickness
mama szkrabusia =)
Ja sie zaczelam napalac juz na ten graco - i w sumie fajny ble bla ble, ale jak jechalam dzis do miast [niecale 4 minuty autem] to 3 dupy mijalam z takimi wozkami :/ [w irl mieszkam] to widocznie malo ktorej sie chcialo szukac, i wszystkjie w smyth'sie kupowaly :/// HeH. Lori a powiedz mi - bo z tego co pamietam - o ile nie poplatalam sie teraz - to ty tez w irlandii? Powiedz mi czy ty tez slyszalas o czyms takim jak dodatek na zakup wozka? Wlasnie mi ktos ostatnio na urodzinach kolegii mowil, a pierwsze co slysze
Podziel się: