reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy na zakupach

Witajcie dziewczyny o poranku :-) , u mnie słoneczko, błękitne niebo, aż miło...

emotion - spać nie możesz? :-) , znalazłam kilka takich wózków (graco ) na allegro i używane w bardzo dobrym stanie chodzą po ok 1700 złotych. U mnie problem się rozwiązał, bo kupiłam fotelik maxi cosi ze stelażem, a głęboki wózek dostanę od przyjaciół, potem kupie jakąś fajniutką parasolkę i będzie ok.

Ja dzisiaj powinnam się wybrać po zajączkowe prezenty (tylko zjadą się kurierzy i listonosz - efekt mojego rozpasania na allegro) i zrobię polewę do tej baby, którą wczoraj kręciliśmy z małżem (złoty człowiek żonę oszczędza :-) co by rączek nie zmęczyła)
ale najpierw pójdę zjeść śniadanko :-)

reklama
Ja widziałam graco wózek z fotelikiem doczepianym, spacerówką i głębokim ,ale nawet nie pytałam o cenę ,nie wiedziałam ,że to takie drogie :dry:

malinova widze ze na chlopca sie szyklujesz:-Dja ubranek nie zaczynam kupowac dopiero jak plec bedzie minie mi ten 25 tydzien i zaczne wtedy sprawdzac co mam a co potrzebne:tak:
[za komplet jak kupuje odrazu caly to obnizka 250 e
[bo 750 wychodzi jak kupujesz elementy osobno],
To sie zaczelam bardzo zastanawiac nad tym wozeczkiem.
emotion to jak za komplet wychodzi tak tanio to super cena. ja sie narazie napalilam na wozki stokke ale sa meeega drogie i chyba maz zbytnio nie pala do niego miloscia ehhh wydaje mu sie babski potem mowil ze jak taczka i on tego prowadzic nie bedzie na spacer:baffled:

prosze bardzo: 50560220-260x260-0-0_Stokke+Stokke+513708+Xplory+Complete+Stroller.jpg
i z calym zestawem:
stokke-xplory-package-8--pushchair-carrycot-sleeping.jpg

zarabist jest ten wozio podpytalam babke na przystanku jak do pracy jechalam bo stala z takim:-) latwo sie skreca wygodna raczka jedne kolka mozna "zlozyc" i wciagasz wozio po schodach wygodnie bez dzwigania no rewelacja ...szkoda ze siatami nie da sie obwiesic ale ja tam sie zakochalam hehehe maz nieco mniej :baffled::sorry2:moze tez cena go zabila bo sa mega drogie niestety:-(

Sonka dopiero pierwsza byla :p 
A ze tak powiem to musze 'sen opoznic' troche, bo z srody na czwartek lece do Polski i autobus mam na lotnisko o 2 w nocy - wiec spac poloze sie dopiero w autobusie :D

azorek powiem szczerze ze nietypowy :) A ile taki koszuje ? :)
W tym graco co dawalam tez jest taka dziwna rama - ale w tym 'twoim' to juz calkiem :D:D 
Ale fajny napewno musi byc lekkie i 'zwinny'

reklama
to rzeczywiscie cena powalajaca, wozek w sumie takie nie typowy, nie moj styl.

a co do graco to o jakim mowiliscie ze tylke kosztuje, widziałam duzo tanszecały zestaw nowe caly zestaw z fotelikiem za 1000 zl.

Do góry