reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy na zakupach

reklama
ten to tak swietny jest on mniej wiecej tak cenowo wychodzi, gdyby wyszedl wczesniej to bym go kupila dla Patryka, a tak to musze zostac przy moim bolderze. a dla drugiej dzidzi to kupimy nowa spacerowkie, bo ta co mam to byl nie wypał

Dziewczyny przyszedł mi ten detektor! Ale jakoś ciężko mi cokolwiek znaleźć. Powiedzcie mi w którym miejscu mniej więcej mam szukać? W jednym miejscu wydaje mi się że słychać, ale to tak bardzo cichutko i nie wiem czy to to. No i jak tak trzymałam to chyba Maleństwo się poruszyło bo tak mi jak by coś się przelało trzy razy pod rząd. Więc nie wiem. Jak u Was słychać to serduszko?

Edit: Spróbowałam jeszcze raz i się udało! Teraz było słychać bardzo wyraźnie, ale ciągle było słychać ze się rusza, bo bo takim szmerze, musiałam przesunąć trochę w inne miejsce! A serduszko pięknie bije :-D

Ostatnia edycja:
azorek - to nie dziwię się, że mąż nie zakochał się w cenie wózka :-) ale trzeba przyznać, że jest odjechany :-)

emotion - to rzeczywiście trzeba się przestawić ze spaniem, pamiętam czasy, kiedy i ja byłam nocnym markiem, ale ... to dawno, dawno temu ... Nowy graco symbio znalazłam na allegro nawet za 2100 :-)

Ja wczoraj kupiłam fotelik Maxi cosi ze stelażem i jestem cała happy (mam nadzieję, że jak dojdzie, to mi tak zostanie), dzięki temu odpada mi kupowanie gondoli , bo mam wózek głęboki od przyjaciół, a porządna spacerówkę kupię na wiosnę :-), czy któraś z Was miała maclarena? słyszałam, że fajne, ale jest tyle modeli, że nie wiem, który warto...

Dla mnie za kosmiczny ja wolę bardziej tradycyjne, a poza tym ja mam windę choć też patrzyłam za ultra lekkim stelażem i jak na razie trzymam się jednego modelu.

Zobacz załącznik 452756

GRACO symbio

Zobacz załącznik 452757

Niewiem juz jak z cenami w Polsce bo znalazlam teraz nawet za 2,500 tys
tez go ogladałam bodajże w smyku i pierwsze co mi sie rzuciło w oczy to taka malutka gondola. Ale nie mierzyłam wiec możliwe że na oko tak wygląda. Ile kosztował nie pamietam ale wiem że to był jeden z pierwszych który mi się spodobał

Dziewczyny przyszedł mi ten detektor! Ale jakoś ciężko mi cokolwiek znaleźć. Powiedzcie mi w którym miejscu mniej więcej mam szukać? W jednym miejscu wydaje mi się że słychać, ale to tak bardzo cichutko i nie wiem czy to to. No i jak tak trzymałam to chyba Maleństwo się poruszyło bo tak mi jak by coś się przelało trzy razy pod rząd. Więc nie wiem. Jak u Was słychać to serduszko?

Edit: Spróbowałam jeszcze raz i się udało! Teraz było słychać bardzo wyraźnie, ale ciągle było słychać ze się rusza, bo bo takim szmerze, musiałam przesunąć trochę w inne miejsce! A serduszko pięknie bije :-D

A gdzie kupiłaś i za ile?

Bellka to masz małego rozrabiake w brzuszku i ciągle fika dlatego ciężko znaleźć serduszko.
Emotion śliczny ten wózeczek
Mamba na allegro są jak pisała Bellka ,a ja kupiłam używany za 50zł .Znalazłam na tablica.pl ,ale babka wystawiła mi go na allegro

A ja dzisiaj byłam w h&m i znalazłam świetne spodnie ciążowe. Takie jakie chciałam, jeansowe dopasowane rurki takie w stylu bardziej legginsy, ale są mega wygodne :-)

My mamy spacerówkę maclarena quest mod i byłam z niej baaaaardzo zadowolona.

emotion jeszcze co do tych irl rozmiarówek to to tak jak dziewczyny pisały te new born sa dla malutkich dzieci tak jak np mój Adrian urodził sie 50cm i 3kg czyli taki polski 56 ten rozmiar 0-3 m-ca to 62 ale tak to jest ze dziecko z poczatku szybko rosnie i jak załozysz mu taki 62 z luźnymi nogawkami to za tydzien juz mu beda w sam raz, zreszta rozmiarówki firm sa rózne mimo ze np wszystkie pisza ze jest 0-3 m-ca to niektóre mój synek nosił np do 5 m-ca a niektóre byly za male juz po miesiącu.Więc nie ma co panikować, dziecko bedzie miało w czym chodzić :) Wózeczek graco fajny :)

reklama
Dziewczyny przyszedł mi ten detektor!
Belka a dlugo czekalas na ten detektor? znaczy na przesylke? 

emotion jeszcze co do tych irl rozmiarówek to to tak jak dziewczyny pisały te new  (....)  Wózeczek graco fajny :)
dzieki lori za 'podpowiedz', hehe 
Tak ''przy okazjii'' mozna sie dowiedziec kilku rzeczy a orzynajmniej pozniej nie bede musiala sie zastanawiac :D
A tak to w sumie bym jakas gafe zasadzila :D

Do góry